Havit Gamenote H2002E PRO 60mm Speaker Hi-Res Gaming Oyuncu Kulaklığı 699 TL

Deri olmasa alır kenara atardım ama deri kulaklık hoş değil :D
hocam 2 senedir 200tlye aldığım lecoo ht401 kullanıyorum(kulakçıklar taş gibi ama hem ses hemde mikrofon kalitesi 1500tllik kulaklıklarla yarışıyor inan bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam birde konu açtığımda ya cidden kimse tıklamıyor ya da konularım üsste çıkmıyor son 4-5 konum öyle öyle çöp oldu

Bakalım hocam yorumlarda herkes övmüş ürünü özellikle ses kasma konusunda ve rahatlık olarak bakalım ne çıkacak karşımıza
sonraki en düşük fiyat 1614tl :D dua et iptal etmesinler

Son düzenleme:
hocam 2 senedir 200tlye aldığım lecoo ht401 kullanıyorum(kulakçıklar taş gibi ama hem ses hemde mikrofon kalitesi 1500tllik kulaklıklarla yarışıyor inan bana

hocam birde konu açtığımda ya cidden kimse tıklamıyor ya da konularım üsste çıkmıyor son 4-5 konum öyle öyle çöp oldu

sonraki en düşük fiyat 1614tl :D dua et iptal etmesinler
Kulaklık yerine klavye gelmesin 😭😭😂😂

Maalesef dediğin gibi gamepower Ranger kulaklığımda derilerde böyle durum vardi kulağımın içinden siyah deri parçaları çıktı dayanamadım kazıdım padi :) sonuç güzel oldu nereye kadar götürürse kulaklık kullanacağım artık😄

1983.webp

Ben Sennheiser gsp 300 kullanıyorum 6 sene bitti hala taş gibi bozulacak gibi de durmuyor. İki defa pet değiştirdim Aliexpress den almıştım padleri Türkiye de 4 katı fiyat farkı vardı.

Bu hi-res i bedava mı dagitiyorlar yoksa gercekten iyi mi nedir çözemedim fiyatı cok uygun olan kulaklıklarda bile hi res yazdigini goruyorum bazi pahali kulakliklarda ise yazmadığını goruyorum ne ozelligi var alırken bir sey ifade ediyor mu ?
hi res bir etiket sadece. hi res etiketli kulaklıkların %99 hi res değildir, sadece bir pazarlama stratejisi.

Geri