Sizce Laptop Veya Tablet Almalımıyım ?

ftk41

80+
Reaksiyon skoru
8
Bu sene elektrik elektronik müh. Kazandım ve yerleştim elimde halihazırda RTX 3070'li bir masaüstü sistem var sizce laptop almalı mıyım alırsam ne almalıyım yoksa tablet mi almalıyım yine alırsam tabletten ne almalıyım bütçe: 60k üstü olmaz.

Bu sene elektrik elektronik müh. Kazandım ve yerleştim elimde halihazırda RTX 3070'li bir masaüstü sistem var sizce laptop almalı mıyım alırsam ne almalıyım yoksa tablet mi almalıyım yine alırsam tabletten ne almalıyım bütçe: 60k üstü olmaz.
Aynı şehirde okuyacaksan ağır işlere masaüstünü kullanabilirsin ama okul için de iş görü düzeyde bir laptop alsan iyi olur bence. Tablet ise not tutmada falan baya iş yapar. Aslında 60K gibi bir rakamdan bahsediyorsan 10K ya not tutmalık tablet 20-30K civarına da laptop alır ikisini de halledersin yani.

Hocam mühendislik için laptop daha iyidir
Slayer r9t 5060 bakabilirsiniz
Tablet dersenizde tab s10+ tam f/p olucaktır

Aynı şehirde okuyacaksan ağır işlere masaüstünü kullanabilirsin ama okul için de iş görü düzeyde bir laptop alsan iyi olur bence. Tablet ise not tutmada falan baya iş yapar. Aslında 60K gibi bir rakamdan bahsediyorsan 10K ya not tutmalık tablet 20-30K civarına da laptop alır ikisini de halledersin yani.
aile evinde kalacağım 20-30k lık bir laptop iş görürmü birde not tutmayı daha çok defterde yapmayı severim bi kolaylığı oluyorsa hesaplama işlerinde düşünülebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mühendislik için laptop daha iyidir
Slayer r9t 5060 bakabilirsiniz
Tablet dersenizde tab s10+ tam f/p olucaktır
laptop güzel peki sizce hangisi laptopmu tabletmi

aile evinde kalacağım 20-30k lık bir laptop iş görürmü birde not tutmayı daha çok defterde yapmayı severim bi kolaylığı oluyorsa hesaplama işlerinde düşünülebilir

Eger aile evindeysen tablet derim
20-30k lık laptop ne kadar iş görür bilemem o senin uygulamalarına bağlı
Ama tablette 3 model öneririm

HONOR MAGİC PAD 2
SAMSUNG TAB S10 ULTRA (Laptop alternatifi boyutunda)
Huawei matepad 13.2 (2025)
Huawei Google desteği yok onun dışında mükemmel (3.parti yazılımlarla hallediliyor)

teşekkür ederim hocam vaktinizi ayırdığınız için

Belge üzerine not almak pratik o yönde iyi. Mesela bir PDF atılıyor veya slayt paylaşılıyor onu tabletten açıp üzerine not alıyorsun. Ben kâğıt seviyorum diyorsan atılan belgeleri her seferinde çıktı alıp kağıt üzerinde de çalışabilirsin tercih meselesi. Laptop illaki lazım olur ama, çok güçlü olmasına falan gerek yok güç gerektiren işi evde masaüstü ile yaparsın zaten.

Hem laptop hem masaüstü kullanmayım derli toplu olsun dersen masaüstünü komple satıp o güçte bir laptop da alabilirsin.

evde bir laptop var lenovo i5 10210u mx130 4gb ram 256gb m2 bu iş görürse tablet alınabilir o zaman slayt için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,353
Üyeler
189,436
Son üye
thearkk
Geri