Yurtdışı İphone Alımı

Reaksiyon skoru
0
Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlar, benim hem Hollanda hemde Türkiye vatandaşlığım var Türkiyede yaşıyorum. Hollandadan iphone 14 alıp türkiyede full kullanmak istiyorum. Normalde imei kayıt ücreti 45bin tl. Ben bu ücreti ödemeden birşekilde kayıt yaptıramıyor muyum? Gerekirse hollanda simi alıp telefonu çift sim de kullanabilirim.

Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlar, benim hem Hollanda hemde Türkiye vatandaşlığım var Türkiyede yaşıyorum. Hollandadan iphone 14 alıp türkiyede full kullanmak istiyorum. Normalde imei kayıt ücreti 45bin tl. Ben bu ücreti ödemeden birşekilde kayıt yaptıramıyor muyum? Gerekirse hollanda simi alıp telefonu çift sim de kullanabilirim.
Süresiz açtığını iddia eden telefonculara güvenebilirsen imei basabilirler sorunsuz kullanırsın ama daha önce almış ve açtırmış iphoneu olan birinden doğrulama gerek yoksa telefonu telefte edebilirler.

Yapamazsın maalesef güncel olarak her yıl sim kart başına 4 ay yani toplam yılda 8 ay kullanabilirsin.

Bir de Avrupa’da iPhone 14 satıştan kalktı diye biliyorum Type-C mevzusu yüzünden.

Bir de Avrupa’da iPhone 14 satıştan kalktı diye biliyorum Type-C mevzusu yüzünden.
Çoğu yerde hala satılmaya devam ediyo, zaten mediamarkta ki yenilenmiş cihazlardan alıcam.
Süresiz açtığını iddia eden telefonculara güvenebilirsen imei basabilirler sorunsuz kullanırsın ama daha önce almış ve açtırmış iphoneu olan birinden doğrulama gerek yoksa telefonu telefte edebilirler.
O riske girmektense burda ikinci el temiz bulmaya çalışırım, belki yasal yolu vardır diye şansımı denemek istedim :(

iPhone için öyle bir yöntem yok diye biliyorum öyle bir işe girmeyin.

iPhone için öyle bir yöntem yok diye biliyorum öyle bir işe girmeyin.
Yaptıranlar var olduğunu iddia ediyor forumda daha eski konularda yaptırdım sorun olmadı diyenler vardıda nickname hatırlamıyorum öyle bir yöntem yok diye bir şey yok her şeyin yolu var xiaomiye server kayıt atanlar iphonemu imeileyemeyecek :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,376
Üyeler
186,877
Son üye
comealittlecloser
Geri