Sistem her açıldığında FTPM hatası problemi

Marginale

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,150
Arkadaşlar işlemci, anakart vs güncelledim üst modellerini aldım. İlk ftpm hatası alınca y tuşuna bastım normal ekrana attı bilgisayar açıldı. Buraya kadar sorun yok ama artık her sistem açılışında bu ekran çıkıyor ve mecbur Y ye basıp masaüstüne girebiliyorum. Çözüm bilen var mıdır?

bende yeni sistemi kurdum bu hatayı verdi y basip geçtim bir daha vermedi bir kaç defa Y bas belki durur

Bios en günceli gözüküyor ama tarih çok ilginç saat olarak 2021 de kalmış. Beta sürüm kurulmuş ama bi önceki tam sürümü kurmayı düşünüyorum onun yerine.
beta kurma stabil olanı kur tarih saati de ayarla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim de tarih saat yanlıştı düzelttim

Öyle yapıcam, asus te qflash'a nasıl geçiliyor bilgin var mı kankam?
genelde aynı kullanım oluyor biosu flasha at anakarta tak bios yazan usb portu varsa ona tak bende öyle en azından biosa fir qflash sekmesi olması lazım direkt gir flash bellekten biosu seç

genelde aynı kullanım oluyor biosu flasha at anakarta tak bios yazan usb portu varsa ona tak bende öyle en azından biosa fir qflash sekmesi olması lazım direkt gir flash bellekten biosu seç
Bi bakayım ilk kez asus kullanıyorum

Diğer kullandığım markasa sadece bios olurdu bunda iki dosya var iki dosyayıda flasha mı atmak lazım?

Bi bakayım ilk kez asus kullanıyorum

Diğer kullandığım markasa sadece bios olurdu bunda iki dosya var iki dosyayıda flasha mı atmak lazım?
Bios sürüm numarası olanı atsan yeter ama sen istersen ikisini de at zaten göstericek sanırım bios da

Bios sürüm numarası olanı atsan yeter ama sen istersen ikisini de at zaten göstericek sanırım bios da
Kanka onuda hallettim bi eski biosa geçtim o yazı yok artık. Şimdi tek kalan magnetic kablolu klavyemi nedem algılamıyor. Mekanikte sorun yok algılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,011
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri