35k civarı sistem önerisi

bence bu daha iyi gece indirim geliyor yüzde 10 luk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bundada indirim gelirse rami ve ssd yi ayarlarsın istersen bide anakartı 35 bin civarında bi şeyler olur yani bence o sistem pahalı gibi geldi bana

bence bu daha iyi gece indirim geliyor yüzde 10 luk

bundada indirim gelirse rami ve ssd yi ayarlarsın istersen bide anakartı 35 bin civarında bi şeyler olur yani bence o sistem pahalı gibi geldi bana
4000 serileri nasıl hocam sıkıntı falan yok değil mi? ekstra olarak indirim gece kaç gibi geliyor bilginiz var mı?

4000 serileri nasıl hocam sıkıntı falan yok değil mi? ekstra olarak indirim gece kaç gibi geliyor bilginiz var mı?
DLSS ile ilgili mevzuları falan vardı sanki tam hatırlamıyorum.

DLSS ile ilgili mevzuları falan vardı sanki tam hatırlamıyorum.
O bütçeye 5000 serisi gelir hocam. İndirimle zorlarsanız 5060ti bile gelebilir. İndirim kovalayın derim ben.

35k bütçe ile bu sistem hakkında düşünüyorsunuz değiştirdiğim birkaç parça var
SDD 1TB olacak
ram 32gb 16x16 yapmayı düşünüyorum. fikirleriniz neler.
Hatta dün 30k ya 9060xt sistem vardı incehesapta.

O bütçeye 5000 serisi gelir hocam. İndirimle zorlarsanız 5060ti bile gelebilir. İndirim kovalayın derim ben.

Hatta dün 30k ya 9060xt sistem vardı incehesapta.
Ha birde ti da 16gb olmasına dikkat edin.

gece saat 10 da indirim geliyor ben 8 gb lık ekran kartı bakıyorsunuz diye attım onları indirim kovalarsanız 12 gb lık ekran kartı falan yakalarsınız diye düşünüyorum

Attığın sistem berbat bu fiyata RX 7700 XT sistem gelir diye düşünüyorum.

Attığın sistem berbat bu fiyata RX 7700 XT sistem gelir diye düşünüyorum.
7700xt amd serisi oluyordu değil mi hocam? amd ekran kartlarına nedense sıcak bakamıyorum pin erimeleri falan beynimde çok kötü bir şekilde yer bulmuş. bu yüzden mümkünse nvidia tercih ediyorum

7700xt amd serisi oluyordu değil mi hocam? amd ekran kartlarına nedense sıcak bakamıyorum pin erimeleri falan beynimde çok kötü bir şekilde yer bulmuş. bu yüzden mümkünse nvidia tercih ediyorum
Evet hocam Amd oluyor. Sanırım nvdia tarafında da olmuştu biraz. Nvdia olarak dediğim gibi 5060 sistem ya da iyi indirimlerle 5060ti 16gb kovalayın.

fazla indirim kovalayamadığım için pek bilgim yok indirim zamanları hakkında

Evet hocam Amd oluyor. Sanırım nvdia tarafında da olmuştu biraz. Nvdia olarak dediğim gibi 5060 sistem ya da iyi indirimlerle 5060ti 16gb kovalayın.
sadece ekran kartı olarak mı hocam yoksa direkt toplama kasa gibi mi? aydınlatırsanız sevinirim

fazla indirim kovalayamadığım için pek bilgim yok indirim zamanları hakkında

sadece ekran kartı olarak mı hocam yoksa direkt toplama kasa gibi mi? aydınlatırsanız sevinirim
Benim dediğim hazır sistem olarak hocam. Bazı parçaları belki biraz düşük ve alt marka olur ama bu bütçede 5060ti almış olursunuz. Sadece alırken çok sorunlu PSU vs. Almamaya dikkat edin özelleştirmeleri iyi yapın. Soğutucu vs. De aynı şekilde.

Bu pin erimeleri asıl Nvidia tarafında yaşanıyordu bir kaç ay önce pini eriyen ekran kartı yanlış hatırlamıyorsam RX 9070 XT,pin erime konusunda Nvidia daha ileride AMD tarafında eriyen ekran kartının pini muhtemelen kullanıcı kaynaklı çünkü soketi tam oturmamış olabilir.

Bu pin erimeleri asıl Nvidia tarafında yaşanıyordu bir kaç ay önce pini eriyen ekran kartı yanlış hatırlamıyorsam RX 9070 XT,pin erime konusunda Nvidia daha ileride AMD tarafında eriyen ekran kartının pini muhtemelen kullanıcı kaynaklı çünkü soketi tam oturmamış olabilir.
Kullanıcı hatası olduğu doğrulandı kabloyu tam oturtmamış bu yüzden yanmış.

35k bütçe ile bu sistem hakkında düşünüyorsunuz değiştirdiğim birkaç parça var
SDD 1TB olacak
ram 32gb 16x16 yapmayı düşünüyorum. fikirleriniz neler.
https://www.incehesap.com/crimson-i...60731,2360734,2360737,2399495,2584868,2585018
özelleştirerek attım istersen ramleri 2x16 yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,560
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri