Android Poco F7 Alinir mi? 30k ya kadar tel önerisi

30k ya kadar bütceyi zorlayabilirim android şart ne önerirsiniz işlemci ve bataryasi çok hoşuma gitti.
Öncelikle yazılımı kötü diyenler gelmeden yazayim yazılımı kötü falan değil kullanmadan yazıyorlar. X3 Prom kronik sorundan yılbaşında bozuldumuştu tamiriyle uğraşmadım x7 pro geçtim x3 proya göre yazılımsal olarak çok fena bir sıçrama var. Hala ilk günki akıcılıkta. Çok da oyun oynadım x3 proya göre serin çalışıyor. Kardeşimde x6 pro var onunla arasında bile bariz yazılımsal fark var. Hiç donma,kasma,performans düşüşü,120hz ekranın daha düşük gibi hissettirmesi,güncelleme geldikten sonra sorun olması vs olmadı. Tüm güncellemeleri anında yapıyorum.

ben sahsen telefonu begenıyorum ama kamerası ve yazılımsal olarak s24fe daha iyi senin için ne onemlıyse ona göre karar ver
Hocam öyle e sporcu gibi oyun oynamayacaksan s24 fe daha iyi olur senin için.
Batarya önemli benim için ve 8gb ramli cihaz pek istemiyorum, hizli sarjida 25w imiş 40w olsaydi bakabilirdim tesekkurler

30k ya kadar bütceyi zorlayabilirim android şart ne önerirsiniz işlemci ve bataryasi çok hoşuma gitti.
İşlemci cihazıdır, ağırlıklı olarak oyuncuların kullandığı bir telefondur, bunu bilerek almanızı öneririm. Kamera beklentiniz olmamalı. Hem kamera hem donanım hem de batarya olsun derseniz farklı modellere de yönelebilirsiniz. S24FE , OnePlus 12R , Xiaomi 13T Pro ve Honor 400 Pro modellerini de incelemenizi öneririm.

Son düzenleme:
Bu cihaz ile arasinda hemen hemen 10k fark var ve değermi pek sanmiyorum islemci olarak bile poco daha iyi

Bence değer ya. Kamerası, yazılım ve arayüz hızı, ai desteği. Bunlar daha iyi. Ben dediğim gibi extra bütçe çıkarıp almaya çalışırdım. Şuan fiyat performans olarak (ucuz olmadığını biliyorum ama verdiğin paraya göre aldığın mal olarak) en iyi telefon. İyi forumlar.

Geri