Sistem Dizeceğim Yardımcı Olabilir Misiniz?

BurakcaYT

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
15000
Sevgili donanım arşivliler öncelikle bu açacağım ilk konu ve topluluğunuza yeni katıldım. Elimde hali hazırda bir bilgisayarım var ama ekran kartım çok kötü (GeForce 210) ve değiştirmek istiyorum. İşlemcim AMD Ryzen 5 3500X 6-Core Processor, Anakartım MSI A520-M A Pro (MS-7C96) ve 8GB Ramim var güç kablom da kasamda 200V yazıyor. Sizce ekran kartı olarak ne almalıyım ve anakartımı değiştirmeme gerek var mı? (Bütçe en fazla 15k). Beni birkaç sene götürebilecek bir sistemim olsun istiyorum ve pek fazla oyun oynayan birisi değilim diyebilirim günde en fazla 1 2 saat oyuna ayırabiliyorum. Bunlar dışında youtube için render alıyorum onda kullanıyorum. Aklımda 6600xt var ama tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-21 185430.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-21 185430.webp
    37.4 KB · Hit: 21
15 bine bu adama sistem bulmak görevdir bize hadi arkadaşlar
Sıfır takıntısı olmadan, elimizdeki fazla ürünlerle ortaya bir şey çıkartabileceğimizi düşünüyorum. Xilence 550w ve zerotherm nirvana nv120 mevcut elimde, ücret istemez. Bursa'dayım İstanbul'a gidip geliyorum.

Sıfır takıntısı olmadan, elimizdeki fazla ürünlerle ortaya bir şey çıkartabileceğimizi düşünüyorum. Xilence 550w ve zerotherm nirvana nv120 mevcut elimde, ücret istemez. Bursa'dayım İstanbul'a gidip geliyorum.
bu arkadaşın dediğide mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gece 10 da indirime giriyor bu 18 bin olur

Ekran kartı sıfır olsa daha iyi benim açımdan çünkü hem kendim bilgime güvenmediğimden 2. el ekran kartına güvenmiyorum hem de ailem sıkıntı ediyor alıyorsan düzgün sıfır al diye.

İstanbuldayım hocam
O zaman duruma göre bir bakın hocam. 8gb ram + 6600xt alın şimdilik indirimle vs. sonrasında işlemci vs. değişedebilirsiniz.

https://www.gamegaraj.com/tavsiye-sistemler/onyx-5a/
arkadaşlar bu nasıl

ryzen 5 5600 yap bunu düşünürsen onu koyunca 16416 tl oluyor
Teşekkürler değerlendireceğim

Arkadaşlar hepiniz çok sağolun kendim de biraz test videolarına vs. bakayım sorum olursa tekrardan sorarım tekrar ve tekrar teşekkürler hepinize :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,111
Üyeler
184,106
Son üye
vierss.
Geri