❌İndirim Bitti! Leaven K88 Kablosuz Hotswap Gasket Mekanik Klavye Trendyol Plus ile 1584,72 TL 🔥🔥🔥

mershadow

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
199
Başka bir forumda önerilen bu klavyeye denk geldim. Kablolu, Bluetooth ve 2.4 GHz bağlantı, 4000 mAh, hotswap , PBT keycaps, ses yalıtımı ve yazılım desteğiyle piyasada benzeri yok. Klavye ihtiyacı olanlar için paylaşmak istedim. Sanırım indirimin de son günü. Trendyol plus ile toplam 1659TLye geliyor. Kuponunuz falan varsa daha da ucuza getirebilirsiniz. Papel ile öderseniz (%10) max. 150 TL cashback alabilirsiniz
inceleme videosu:

Son düzenleme:
Bu fiyatlara hall efektli manyetik klavye almak mı mantıklı yoksa bu tarz mekanik mi?

Başka bir forumda önerilen bu klavyeye denk geldim. Kablolu, Bluetooth ve 2.4 GHz bağlantı, 4000 mAh, hotswap , PBT keycaps, ses yalıtımı ve yazılım desteğiyle piyasada benzeri yok. Klavye ihtiyacı olanlar için paylaşmak istedim. Sanırım indirimin de son günü. Trendyol plus ile toplam 1659TLye geliyor. Kuponunuz falan varsa daha da ucuza getirebilirsiniz. Papel ile öderseniz (%10) 150 TL cashback alabilirsiniz
Klavyenin inceleme videosu:
F75ten geçilir mi hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata aynı özelliklerde manyetik klavye varsa manyetik alınır tabii.
Kablolu bulunabilir manyetik geçen vardı

Bu fiyata aynı özelliklerde manyetik klavye varsa manyetik alınır tabii.

Bu ürün mesala hot swap bunda da var. Düşünülebilir aslında.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Başka bir forumda önerilen bu klavyeye denk geldim. Kablolu, Bluetooth ve 2.4 GHz bağlantı, 4000 mAh, hotswap , PBT keycaps, ses yalıtımı ve yazılım desteğiyle piyasada benzeri yok. Klavye ihtiyacı olanlar için paylaşmak istedim. Sanırım indirimin de son günü. Trendyol plus ile toplam 1659TLye geliyor. Kuponunuz falan varsa daha da ucuza getirebilirsiniz. Papel ile öderseniz (%10) max. 150 TL cashback alabilirsiniz
Klavyenin inceleme videosu:

REDRAGON UCAL PRO K673WB daha iyi bu mu ? Klavyeden pek anlamam

İyi değil arada bayağı fiyat farkı var. O parayı vereceksem F75 e veririm.

Bu ürün mesala hot swap bunda da var. Düşünülebilir aslında.
Sesi bence iyi değil, kablosuz değil, f tuşları yok. Ama Fps falan oynanacaksa manyetik olduğu icin kişisel tercih sebebi olabilir, bir şey diyemem.

Son düzenleme:
alınmaz bence

İyi değil arada bayağı fiyat farkı var. O parayı vereceksem F75 e veririm.

Sesi bence iyi değil, kablosuz değil, f tuşları yok. Ama Fps falan oynanacaksa manyetik olduğu icin kişisel tercih sebebi olabilir, bir şey diyemem.
Siyah geceleri sesi çok çıkmayacak klavye önerir misin bütçe 3.5k

Bu keycapler ucuza satılan bir şey mi? Düz siyah ve harfler semboller üstünde yazan bir keycap önerebilir misiniz, ucuz olacak şekilde?

Aliexpressten outemu silent peach v3 switch 100 adeti 1138 TL'ye denk geliyor. Daha az alırsan fiyat düşer. https://a.aliexpress.com/_c3pjrwxN
Ve gasket hotswap klavye alıp kullanman lazım. 3.5k ya hazır sessiz switchli klavye yok diye biliyorum.
Heralde kesenin ağzını açacağım bütçe sınırı yok cs2 ağırlıklı kullanacağım sessiz bir siyah klavye önerir misin ?
Wooting Two HE Lekker L60 Linear iyi midir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,502
Üyeler
183,130
Son üye
Eren0593
Geri