Evet gördüm şimdi kardeşim İptal süreci bitmedi beklemede yani para hesaba geçmedi daha@VanRoyen degerlendirebilirsin senin iptal ettigin sistemdeki parcalari hatirlamiyorum ama bir bak istersen fiyat bakimindan seninki ile asiri fark var

Evet gördüm şimdi kardeşim İptal süreci bitmedi beklemede yani para hesaba geçmedi daha@VanRoyen degerlendirebilirsin senin iptal ettigin sistemdeki parcalari hatirlamiyorum ama bir bak istersen fiyat bakimindan seninki ile asiri fark var
Gün sonunda 750yi kullanmaya yaklaşmayacak bir sistem için ikisi de iş görür değil mi? Siz fazladan para vermeye gerek yok gibisinden söyledinizXıgmatek iç bilesen kalitesi ve regulasyon türüyle daha geride bir model.
25.500 e hiçbir şekilde alınamıyor ki en ucuz 27.000 oluyor ekran kartı ile25.500 olarak alın neden gereksiz yükseltme yapıyorsunuz.
Xıgmatek biraz daha kalitesiz bulk kapasitor, greup regulasyon ve eski bir platform kullanıyor ama yinede is gorur.Gün sonunda 750yi kullanmaya yaklaşmayacak bir sistem için ikisi de iş görür değil mi? Siz fazladan para vermeye gerek yok gibisinden söylediniz
Benim için sıkıntı yok. Sıcak fırsatlar telifli değil sonuçta.@İsimbulamajim usta sen nasi bi kralsin ya. sen mesaj cekiyon foruma. senden iki dakika sonra wp kanallarina copy paste veriyolar. sen o kadar bul yaz detayla, millet anca copy paste. metin bile degismeden hem de. az once yazdim birine boyle boyle diye banladilar
Bütçeniz nedir? Klavye, mouse vb. de önerelim mi?İsimbulamajim
Teşekkürler paylaşım için buna birde monitör tavsiye edersen bilgisayar defterini kapatayım.
COD - GTA - Cyberpunk gibi oyunlar oynarım en fazla
Saygılar