🔥İndirim KOŞ i5 14400F RX 9060 XT 16 GB DDR5 Sistem 27.065 TL 🔥🔥🔥

dostlar ssd ve ekran kartı dışında bir şey gerekli mi 27k küsür oluyor böyle alıp geçeyim mi

Geçen sene Asus 4060 Ryzen 5600 sistem aldım 23 bine aldım acaba kaça gider sistem iyiymiş kendi sistemim satarken düşüğe gider mi?

Son düzenleme:
Xıgmatek iç bilesen kalitesi ve regulasyon türüyle daha geride bir model.
Gün sonunda 750yi kullanmaya yaklaşmayacak bir sistem için ikisi de iş görür değil mi? Siz fazladan para vermeye gerek yok gibisinden söylediniz

Teşekkürler r5 5600,6700xt olmasına ragmen çektim bi tane elimdekini satıp bunu kullanıcam

Valla beyaz kasa sevmediğim için kasayı değiştirdim de soğutucu stoğu yoktur onu ne yapmalı acaba XIGMATEK APACHE PLUS 120mm iş görür mü ?

Gün sonunda 750yi kullanmaya yaklaşmayacak bir sistem için ikisi de iş görür değil mi? Siz fazladan para vermeye gerek yok gibisinden söylediniz
Xıgmatek biraz daha kalitesiz bulk kapasitor, greup regulasyon ve eski bir platform kullanıyor ama yinede is gorur.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
@İsimbulamajim usta sen nasi bi kralsin ya. sen mesaj cekiyon foruma. senden iki dakika sonra wp kanallarina copy paste veriyolar. sen o kadar bul yaz detayla, millet anca copy paste. metin bile degismeden hem de. az once yazdim birine boyle boyle diye banladilar
Benim için sıkıntı yok. Sıcak fırsatlar telifli değil sonuçta.

Çok iyi fiyat ama keşke her kullanıcı sadece bir adet alabilse çünkü düşüncesiz namussuz stokçular çok var.

Geri