Yardım Steelseries nova 5 wireless ses sorunu

Fatih28

80+
Reaksiyon skoru
61
2 Gündür kullanıyorum pubg oynarken rakibimn üst katta olduğunu veya uzaklığını asla anlayamıyorum uygulamadan yapmam gereken bir ayar mı var çok kötü bir kulaklıkmış hissiyatı veriyor. Uygulamadaki ekolayzer ayarından pubgyi seçtim ama ses yine de kötü. Maks ses seviyesi de çok düşük.

2 Gündür kullanıyorum pubg oynarken rakibimn üst katta olduğunu veya uzaklığını asla anlayamıyorum uygulamadan yapmam gereken bir ayar mı var çok kötü bir kulaklıkmış hissiyatı veriyor. Uygulamadaki ekolayzer ayarından pubgyi seçtim ama ses yine de kötü. Maks ses seviyesi de çok düşük.
Hocam aynı sorunu cloud 3 wireless için yaşamıştım ben dolby kullanarak çözdüm ayarlarım profilimde mevcut isterseniz deneyebilirsiniz

7.1 uzamsal sesi kapatmayı deneyin

Hocam indireveğim siteyi bulamadım ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nereden kapatabilirim
ss atamıyorum ama sonar yazılımına girin orda uzamsal ses var onu bir kapatıp deneyin böyle adam simgesi var hatta yanında

Hocam indireveğim siteyi bulamadım ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nereden kapatabilirim
Hocam microsft storedan indirebilirsin ben aldığımda Tek seferlik 40 liraydı 1 hafta ücretsizden sonra ama şimdi 600 olmuş sanırım değmez crackli falan kurun ya da direkt hz ayarlarını sizin programda uygulayın

Hocam bendeki eski sürümü falan mı acaba bulamadım
valla hocam uygulama yüklü olan birisi gösterse daha iyi bilgisayar şuan olmadığı için bende gösteremiyorum maalesef ingilizce olduğu için ismini de unuttum

Bu dolby ücretli bir uygulama mı
hocam ben ilk indiriğimde ilk hafta ücretsiz sonra tek seferlik 40 lira ödeyip sınırsız kullanabiliyordunuz ama şu an yine ilk hafta ücretsiz sonrası 600 olmuş sanırım internetten ücretsizini bulmak daha mantıklı

hocam ben ilk indiriğimde ilk hafta ücretsiz sonra tek seferlik 40 lira ödeyip sınırsız kullanabiliyordunuz ama şu an yine ilk hafta ücretsiz sonrası 600 olmuş sanırım internetten ücretsizini bulmak daha mantıklı
Peki teşekkür ederim şuan almadım daha kulaklık ss nova 5 wireless yada hs80 max indirime girerse onu bekliyorum

Sesinin az olmasının nedeni Sonar yazılımında bir ayar var onu kapatman gerekiyor. Pc den bulamazsan mobil app'tan bak bulursun. İsmini unuttum ama kolayca bulursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,670
Üyeler
187,717
Son üye
Mutluu
Geri