❌İndirim Bitti! 3050 casper 12.400 tl efso pazar dolandırıcı kanmayın

Sakın böyle yerlere güvenmeyin. Bir ürünün akakçe'deki en uygun fiyat neyse ortalama %35 indirim göstererek milleti dolandırmaya çalışıyorlar. Her markanın ürünlerini listelemişler. Yok öğrenci indirimi yok şu indirim bilmem ne. Sakın düşmeyin.

Bu siteden aradığını söyleyen biri beni telefonda tehdit etti beyler haberiniz olsun

öyle bulmuştur o zaman tezgahlarını bozdun elemanların tabi tehdit edecek :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o yüzden anonim olmak iyidir
Evet orda bi hata yaptım içerik üretmek istiyordum ondan hesapları hep aynı kullanıcı yapmıştım

Evet orda bi hata yaptım içerik üretmek istiyordum ondan hesapları hep aynı kullanıcı yapmıştım
bende aynı yapmıştım da bir ara sonra sildim medya linklerini falan

Ne hikmetse hepsi de dolandırıcı olduğunu sonradan anlıyor... Hepsi de 40-50 mesajlı bot hesaplar. Güvenilirlik sorgulaması yapmak yerine / satın almak yerine gelip sıcak fırsat diye paylaşıyor Allah Allah işe bak ya.

Forum yöneticilerini ve moderasyonu artık bu DOLANDIRICI botlara karşı bir aksiyon almaya davet ediyorum...

Ne hikmetse hepsi de dolandırıcı olduğunu sonradan anlıyor... Hepsi de 40-50 mesajlı bot hesaplar. Güvenilirlik sorgulaması yapmak yerine / satın almak yerine gelip sıcak fırsat diye paylaşıyor Allah Allah işe bak ya.

Forum yöneticilerini ve moderasyonu artık bu DOLANDIRICI botlara karşı bir aksiyon almaya davet ediyorum...
Kardeş bot değilim fikir alışverişi yapmak istedim eğer bot olsaydım başlığı değiştirmezdim üstüne adamın beni arayıp tehdit ettiğini söylüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açtığım diğer başlıklara da bakabilirsin 2023 de bile konu açmışım aktif kullanmıyorum sadece forum'u

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri