Hocam alıcısı kolay çıkar mı bilmem ama sen biraz araştır bence minimum 1500 2000 dolar arası eder gibi. Fn düz halini 1200 dolardan koymuş birisiAlıntıyı görüntüle
beyler bundan çıkardım ama benim çıkardığım hiçbir sitede yok stattrak fabrikadan yeni çıkmış hiçbir yerde yok. en pahalısı statrak az azınmış 500 dolar steamde sizce bunu ne kadara satabilirim birde almak mantıklı mı
anladım hocam çok teşekkürlerHocam alıcısı kolay çıkar mı bilmem ama sen biraz araştır bence minimum 1500 2000 dolar arası eder gibi. Fn düz halini 1200 dolardan koymuş birisi
Hocam 2500 dolara satan birisi varanladım hocam çok teşekkürler
hocam link atabilir misinHocam 2500 dolara satan birisi var
hocam link atabilir misin
hocam fiyatlar bende galiba japon yeni olarak gözüküyor tam anlamadım sizde de öyle mi![]()
M4A4 | Full Throttle
M4A4 | Full Throttle skin prices, market statistics, in-game previews, rarity levels, 3D view, exterior versions, and more.csgoskins.gg
aşınma farklarına da bakmak lazımHocam 2500 dolara satan birisi var
0.4 fn 116 bine satılıyor şu anaşınma farklarına da bakmak lazım
Arkadaşınki ne acaba. 1 sayı bile çok oynatıyor yüksek skinlerde0.4 fn 116 bine satılıyor şu an
Bende dolar cinsinden gözüküyor hocamhocam fiyatlar bende galiba japon yeni olarak gözüküyor tam anlamadım sizde de öyle mi
benimki 0.02572 diğer ilandaki 0.0432Arkadaşınki ne acaba. 1 sayı bile çok oynatıyor yüksek skinlerde