durum aynen öyle bende 2 tane kulaklık var gittim 3.yü aldım belki kullanırım diyeYav benim Lightning kablosuna ihtiyacım bile yok neden aldım ben bunu şimdi
Asus ve MSI vardı hocam monitör kısmına girip takip et. 4600 civarına MSI dan aldım bir tane ben, kabul edilebilir diyordu bakalım ne gelicek.Qhd uyguna yan ekran olarak kullanılabilecek monitör yok mu ya 27inç
4600 pahalı hocam. Yan ekran olarak kullanıcam 1440p 100hz yeter. Zaten ktc o fiyata indirimsiz direkt sıfır ürün satıyor.Asus ve MSI vardı hocam monitör kısmına girip takip et. 4600 civarına MSI dan aldım bir tane ben, kabul edilebilir diyordu bakalım ne gelicek.
Ben alacaktım az önce adresime teslim olmuyormuş saçma bir şekilde sana nasipmişSadece ambalaj zarar görmüş. 1 Stok vardı %20 indirim ile 11.3K ya aldım. Bakalım nasıl sorun çıkacak mı?Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.tr
Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.tramzn.eu
Neredesin ki?Ben alacaktım az önce adresime teslim olmuyormuş saçma bir şekilde sana nasipmiş![]()
Genelde böyle bir şey yaşamıyorum samsunun göbeğindeyim merkezNeredesin ki?
ürünün stoğu bitince öyle yazıyorBen alacaktım az önce adresime teslim olmuyormuş saçma bir şekilde sana nasipmiş![]()
4600 nasıl pahalı hocam4600 pahalı hocam. Yan ekran olarak kullanıcam 1440p 100hz yeter. Zaten ktc o fiyata indirimsiz direkt sıfır ürün satıyor.