ybozkurt40
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
yemin ederim bende de aynı durum hiç iyi olmadıHocam bu amazon vallaha paramı bitirdi desem yalan olmaz
yemin ederim bende de aynı durum hiç iyi olmadıHocam bu amazon vallaha paramı bitirdi desem yalan olmaz
4350 ye kadar düşmüştü geçen 0 hali alınabilir gibi yinede4600 e viper v3 pro var değer mi
vazgeçtim ya 1-2klık mouselardan devam sanki atom mu parçalıyorum dfgdfg4350 ye kadar düşmüştü geçen 0 hali alınabilir gibi yinede
oyy h.olsun5300 liraya wifi 7 modem. Piyasası 11k civarı ve uzun süredir takip ettiğim modeldi. Benim alışverişim burada biter : )
Alıntıyı görüntüle
öneri varmıYarı fiyatına almışsın hayırlı olsun
Modem router larda da çok iyi indirimler var. 2600TL lik gigabit router ı 800TL ye satıyor valla çok iyi. Ben de sipariş etmiştim de sonra gerek yok diyip iptal ettim
Valla hocam net bir önerim yok, amazon depo kısmına girip ağ cihazlarına gir ordan tp link markasını seç, ikinci elde aşırı düşürmüş fiyatları, kendi ihtiyacına göre bakabilirsinoyy h.olsun
öneri varmı
ben bunu alırken şöyle oldu sepete ekledim ödeme adımında fiyat düştü hocamBen de niye indirim gözükmüyor
87tlye modem sattılar. Telefon modem tv laptop her yerde var da yakalamak önemlioled monitörler ve telefon dışında bileşen var mıydı ben göremedim