🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

deathadder v3 mü superlight 2 mi hocam sence veya beyler mouse önerecek var mı ?
Viper v3 pro yakalarsan kesinlikle o ama eline de oturuyorsa hangisini seversen deathadder v3 tavsiye ederim2

5300 liraya wifi 7 modem. Piyasası 11k civarı ve uzun süredir takip ettiğim modeldi. Benim alışverişim burada biter : )
Alıntıyı görüntüle
Yarı fiyatına almışsın hayırlı olsun
Modem router larda da çok iyi indirimler var. 2600TL lik gigabit router ı 800TL ye satıyor valla çok iyi. Ben de sipariş etmiştim de sonra gerek yok diyip iptal ettim

Amazon da enayiydi zaten kasıtlı zarar verilmiş pahalı bir ürünü sorgusuz iade olarak alacak ve sonra bi de bedava fiyata satacak. Ya da millet parayı ağaçtan topladığı için "dur 100K'lık bir risk alayım" diyecek. Algı kasıp "en onurlu benim" diye parlamanıza gerek yok basit bir şakaydı sadece.
evet alıyorlar, ve bununu yapacak yüzlerce kişi vardır. Çizip iade edelim mi? "esprinize" karşı verilen tepki size normal değil de "en onurlu benim" davranışı olarak geliyorsa problemi kendinizde arayın.

kullanılmış diyo 3k değer mi

1759315273567.webp

beğenmezsek iade şansımız var mı bunlarda

alı-

Bu ampul fiyatına göre bayağı güzel uygulamadan kontrol edebiliyorsunuz renkleri, ışık şiddeti artırıp azaltabiliyorsunuz vs.
alacağım ama sorun olmaz değil mi ?

Ben de niye indirim gözükmüyor

Geri