Viper v3 pro yakalarsan kesinlikle o ama eline de oturuyorsa hangisini seversen deathadder v3 tavsiye ederim2deathadder v3 mü superlight 2 mi hocam sence veya beyler mouse önerecek var mı ?
Yarı fiyatına almışsın hayırlı olsun5300 liraya wifi 7 modem. Piyasası 11k civarı ve uzun süredir takip ettiğim modeldi. Benim alışverişim burada biter : )
Alıntıyı görüntüle
evet alıyorlar, ve bununu yapacak yüzlerce kişi vardır. Çizip iade edelim mi? "esprinize" karşı verilen tepki size normal değil de "en onurlu benim" davranışı olarak geliyorsa problemi kendinizde arayın.Amazon da enayiydi zaten kasıtlı zarar verilmiş pahalı bir ürünü sorgusuz iade olarak alacak ve sonra bi de bedava fiyata satacak. Ya da millet parayı ağaçtan topladığı için "dur 100K'lık bir risk alayım" diyecek. Algı kasıp "en onurlu benim" diye parlamanıza gerek yok basit bir şakaydı sadece.
Ürünlerin toplu haline nerden bakıyoruz
Birisi yazmıştı forumda yeni gibi en iyisi diye listelemiştiBenimkinde kullanılmış - mükemmel yazıyo hangisi daha iyi
alacağım ama sorun olmaz değil mi ?TP-Link Tapo L530E, Çok Renkli Akıllı Wi-Fi Ampulü, 8.7 W, 2.4 GHz, 16.000.000 Renk Tonu, E27 Duy, Amazon Alexa ve Google Home ile Çalışır, Rengi Değiştirilebilir, Hub Gerekmez : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
TP-Link Tapo L530E, Çok Renkli Akıllı Wi-Fi Ampulü, 8.7 W, 2.4 GHz, 16.000.000 Renk Tonu, E27 Duy, Amazon Alexa ve Google Home ile Çalışır, Rengi Değiştirilebilir, Hub Gerekmez : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Bu ampul fiyatına göre bayağı güzel uygulamadan kontrol edebiliyorsunuz renkleri, ışık şiddeti artırıp azaltabiliyorsunuz vs.
İlla vardır net demiyorum ama amazon bu alır.beğenmezsek iade şansımız var mı bunlarda