drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,215
Yeşil et bence beyaz iyidirYaw ben hem beyazını hem yeşilini adımda hangisini iptal etsem bilemedim
Yeşil et bence beyaz iyidirYaw ben hem beyazını hem yeşilini adımda hangisini iptal etsem bilemedim
Bende siyah Dualsense aldım inşallah güzel gelir sizce almakla mantıklı bir hamle mi yaptım 2800 eListeden bak hangi bankalara yapıyor diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınır bence ben aldım ve bir kaç kişi daha kelepir
Ben PC için kullancam o yüzden tercihim Xbox 9.nesil oluyorBende siyah Dualsense aldım inşallah güzel gelir sizce almakla mantıklı bir hamle mi yaptım 2800 e
gameSir nova 2 lite alacaktım bu daha mı mantıklı acabaXbox Wireless Controller Beyaz, 9. Nesil (Microsoft Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr
Xbox Wireless Controller Beyaz, 9. Nesil (Microsoft Türkiye Garantili) : Amazon.com.tramzn.euXbox Wireless Controller Velocity Green (Microsoft Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Xbox Wireless Controller Velocity Green (Microsoft Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Bu ikisi aynı model mi acil dönerseniz Süper olur
14700hx yok ama bu paralaraHP Vicus'larda hall sensörü problemi var. Zaten bu %20 indirim olayı olmadan da 30-35 bandında 4060 laptop satmışlardı.
Bende PC de kıllanacağımBen PC için kullancam o yüzden tercihim Xbox 9.nesil oluyor
Aldım beyler yarın daha pahalıya aramaktansaBeyaz 2k ya geliyor alınır mı
Beyazı tabi kiYaw ben hem beyazını hem yeşilini adımda hangisini iptal etsem bilemedim
Beyazı iptal mi ediyim yoksa beyazı mı aliyimAldım beyler yarın daha pahalıya aramaktansa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beyazı tabi ki
RTX 4050 4060 4070 laptop almak için acele etmeyin. Kasımda bomba fiyatlar bekliyorum hem de sıfır olacak şekilde eski nesilde acayip bir kampanya olursa alınır tabi
bugün 4080 msi laptop 60k ya indi alacaktım cesaret edemedim
Alıntıyı görüntüleBen görsem alirdim![]()
Cihaz kötü 13700hx fhd dar boğaz yapar ekran fhd.RTX 4050 4060 4070 laptop almak için acele etmeyin. Kasımda bomba fiyatlar bekliyorum hem de sıfır olacak şekilde eski nesilde acayip bir kampanya olursa alınır tabi
bugün 4080 msi laptop 60k ya indi alacaktım cesaret edemedim
Alıntıyı görüntüle