moonshine07
80+
- Reaksiyon skoru
- 155
Konuyu görmeden tesadüf eseri zenbook 14 oled satın aldım yeni çıkan ryzen ai işlemcili. Piyasadan 15 bin tl daha uyguna geldi. Umarım sorunsuzdur.
link atar mısın hocamKonuyu görmeden tesadüf eseri zenbook 14 oled satın aldım yeni çıkan ryzen ai işlemcili. Piyasadan 15 bin tl daha uyguna geldi. Umarım sorunsuzdur.
Bu da bitti hocam bize mouse kalmayacak sanırım hiçBunun daha iyi olduğunu duymuştum fakat forum da bu işlerin ehli arkadaşlar var
bende skatezler de çizikler var mesela üstteki büyük skatez de tırnağım takılıyorg pro x superlight 2 - 3400tl
ben de internetten kutu açılım videosundan buldum hocam , henüz elime ulaşmadı , skatezlerden yıpranma durumunu anlarsınız zaten ben aşınma bile olduğunu düşünmüyorum
liste yapıcak bişey yok gelen 1 dk sürmeden gitti zaten. zaten bişeyde kalmadı nadiren geliyor. sabah iyidi. herkes parayı gömdü güzel fırsatlar vardı. yorumların çoğu tartışma alnırmı alınmazmı gibisinden zaten boşver.121 sayfa okumaya üşendim. Keşke konu sahibi liste yapsa üste.
link atar mısın hocam
Çiçek gibi laptop hayırlı olsun güle güle kullanırsınız inşallahASUS Zenbook 14 UM3406KA-PP195W Dizüstü Bilgisayarı, AMD Ryzen™ AI 7 350 İşlemci, 16 GB LPDDR5X, 512 GB M.2 NVMe SSD, AMD Radeon™ Graphics Kartı, 14 inç Oled Ekran, Windows 11 Home : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS Zenbook 14 UM3406KA-PP195W Dizüstü Bilgisayarı, AMD Ryzen™ AI 7 350 İşlemci, 16 GB LPDDR5X, 512 GB M.2 NVMe SSD, AMD Radeon™ Graphics Kartı, 14 inç Oled Ekran, Windows 11 Home : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Göründü gitti hocam 2 stok vardı birini ben aldım fiyat 31 bin tl. 2bin civarı da banka puanı + 6 taksit. Üründe yeni gibi - mükemmel yazıyor.
link var mı (atmışsın gördüm)Konuyu görmeden tesadüf eseri zenbook 14 oled satın aldım yeni çıkan ryzen ai işlemcili. Piyasadan 15 bin tl daha uyguna geldi. Umarım sorunsuzdur.