🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Beyler fps oyunları için 24 daha uygun diyorlar ama 2k 27 inç alın diyen tayfa da var. Sizce hangisi daha makul. Rekabetçi fps oyunları için 24 mü 27mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıyorum ben ideal ama ihtiyacın yoksa alınmaz
Valla FPS içinse sadece 24 kafi bence senin tam ihtiyacın ve sistemine göre. Benim laptop 5080 9950hx var 2k oyunları oynayabiliyorum. Hem hikayeli hem FPS oynuyorım benim aradığım kraker 2k yüksek Hz düşük gecikmeli

1759394410722.webp

bunun stoğu gelip gitmiş göremedim bile

Beyler fps oyunları için 24 daha uygun diyorlar ama 2k 27 inç alın diyen tayfa da var. Sizce hangisi daha makul. Rekabetçi fps oyunları için 24 mü 27mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıyorum ben ideal ama ihtiyacın yoksa alınmaz
Tarayıcıdan çok oyunda takılıyorsan çok kitleniyorsan 24 al keyfine bak, ama gündelik kullanımda ve diğer oyunlardan keyif alayım derken 2K çok farklı. Gençleşiyor insan. Yerinde olsam 2k minimum 144+ monitör alırdım. 2K 240 ta olabilir sisteme göre.

Valla FPS içinse sadece 24 kafi bence senin tam ihtiyacın ve sistemine göre. Benim laptop 5080 9950hx var 2k oyunları oynayabiliyorum. Hem hikayeli hem FPS oynuyorım benim aradığım kraker 2k yüksek Hz düşük gecikmeli
24 alalım diyince de millet hoooo o paraya 2k 27 inç alsana diyorlar baydım vallahi

24 alalım diyince de millet hoooo o paraya 2k 27 inç alsana diyorlar baydım vallahi
şu an zaten 23.8 kullanıyorsun bir de oled var galiba? 23.8 kullanıyormuşsun işte kesip kesmediğinde arada kaldığın kısım ne

Geri