Valla kusura bakma aklımda değildi hatırlamıyorumÇözemezsin stok olmadığı için o hatayı veriyor sana 3. cevap verişim falan herhalde![]()
Valla kusura bakma aklımda değildi hatırlamıyorumÇözemezsin stok olmadığı için o hatayı veriyor sana 3. cevap verişim falan herhalde![]()
Keycaps put razer alcam düşerse ucuza 2.eleklavye tamam soundbar tamam monitör direksiyon kablosuz gaming kulaklık yedekledik mi tamamdır iş
Ürün geldi kutusunda biraz kullanılmış güzelce sildim takıp deneyeceğim bir sistemim yok ama kullanılabilir gibi geldi bana
Bebek gibi hocam şuna yetişemedim ya.
Geldi mi monitör
Ben 1 tane almıştım dün, dağıtıma çıktı. Beğenmezsem size yazarım. Çok ihtiyacım da yok uygun diye aldım. Apartmanda yüksek sesle bir şeyler dinlemek mümkün değil zaten.Razer leviathan v2x stok bugün çok geldi mi? Almaya çalıştım ancak adres sorunu verdi 2 tane varken herhalde birisi 2 tane aldı. Eğer satmayı düşünen olursa bana yazabilir mi şu indirimden bir tek bu soundbarı almak istiyorum.
Benimki daha kargoya verilmediOled g6 çıkmış dağıtma
V2x iyidir sanırımAlıntıyı görüntüle
arkadaşa bu fiyata almıştım ama bir türlü beğenmedim söylenen değerleri kesinlikle vermiyor grundig ses sistemleri tcl ses sistemi aldım acayıp ucuza yarı fiyatına bundan kat ve kat iyidi.
ama denk gelse depo yine alabilirim.
Teşekkürler beklemedeyim.Ben 1 tane almıştım dün, dağıtıma çıktı. Beğenmezsem size yazarım. Çok ihtiyacım da yok uygun diye aldım. Apartmanda yüksek sesle bir şeyler dinlemek mümkün değil zaten.
Kutu içeriği tamdı alan kişi biraz kullanmış temizledim güzelce bence gayet kabul edilebilirBebek gibi hocam şuna yetişemedim ya.