🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Amazon ve Google, İsrail ordusuna ve hükümetine bulut hizmetleri sağlamak amacıyla 1,2 milyar dolarlık bir sözleşme olan Project Nimbus üzerinde birlikte çalışıyor. Bu teknoloji, Filistinlilerin daha fazla gözetlenmesine ve yasa dışı veri toplanmasına olanak tanıyarak, İsrail'in Filistin topraklarındaki yasa dışı yerleşimlerinin genişletilmesini kolaylaştırıyor ayrıca, Amazon’un CEO’su Andy Jassy, 10 Ekim 2023’te Twitter hesabından yaptığı bir açıklamada, İsrail askerlerinin yanında olduğunu ve İsrail’e destek vermek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti.

Lütfen vebale girmeyin dostlar, teşekkürler
başımıdakiler bırak başkasının parasını bizzat bizim hakkımıza giiyor onlarla el sıkışıp aynı masaya oturuyor. kendi ülkemizde güç bela yaşarken dıdısının dıdısına bağlı olduğu için ucuza ürün almayacaksak hiç yaşamayalım. içtiğimiz suda bile hakka giriyoruz o zaman. çeşmede hemde.
duyarlı olmak var olmak var. marketten bazı markaları almam ama bu kadar da abartamam kb tepemizdekiler düşünsün ben vatandaşım.

Bluetooth veya aux ile muzikte denesene sesi nasil bass ne derece veriyor ses tok mu tizler midler yeterli mi?
Aux yok usb ve bluetooth ile bağlanıyor bass rezalet tizler ortalama yüksek ses beklenmemeli oyunlar için ideal şarkı dinlemek için yetersiz malzeme kalitesi yüksek ışıklandırma kaliteli kısa özet

Aux yok usb ve bluetooth ile bağlanıyor bass rezalet tizler ortalama yüksek ses beklenmemeli oyunlar için ideal şarkı dinlemek için yetersiz malzeme kalitesi yüksek ışıklandırma kaliteli kısa özet
şarjda yok onuda ekle :D :D

Sekmelerde f5 atarken deprem oldu bismillah bismillahhhhhhhh

Kutu biraz kirliydi. Ben ıslak mendille sildim düzeldi. Muhtemelen deponun köşesinde falan üst üste duruyor bunlar.
2 çeşit satıyolardı side iyi seçeneklerdi.
biri normal gibi diğeri dış ambalaj hasarlı temiz ürünler gelmiştir herkese büyük ihtimal.

Eveeeettt benim kulaklık geldi;
Kutu bence sıfır gibi.
Dac'ın jelatini bile duruyor.
Kulaklık padleri bence sıfır fotoğraflarda mevcut.
Aksesuarları vs kullanılmamış duruyor gibimsi.
Sizce nasıl duruyor?
9600'e 3 taksit aldım. Sıfırı 11 bin idi. Öyle mükemmel bir indirim yok ama o 2300' de levithian v2x aldım. Aras kargo dağıtımda.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun bir Nova Pro Wireless kullanıcısı olarak aramıza hoşgeldin diyorum :peepokalp:

şarjda yok onuda ekle :D :D
Bu konuda benim tek merak ettiğim ürün 20w olduğunu iddia ediyor diyelim e sadece type c üzerinden güç alıyor ve pc portları 5v ile çalışıyor yani iddiası yanında gelen kablonun 4 amper çekebildiği ve üstüne üstlük tüm type c portuna sahip pcler bu 20wlık gücü sağlayabildiği yönünde mi ben usb 2.0 veya usb 3.0 portuna bağlasamda cihaz çalışıyor arkadaşımdan biliyorum e rgb ledlerde az olsa da 2 3w en az güç harcıyor bu cihaz nasıl 20w güç alabiliyor benim bilgisayarımdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,628
Üyeler
183,148
Son üye
JohnKruss
Geri