🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

o başka değil miydi
Aynı galiba ya, konunun ilk mesajında arkadaş atmış
4-5bin bandında arıyorsan zor be hocam hepsini yalayıp yuttu yamyamlar :D bende 1 tane aldım
takip et yine de pikselli gelip de beğenmeyip iade edenler çıkar mutlaka
Valla bu fiyata bedava yani yer millet haklı olarak, ara ara bakayım madem. Konuda 5700 şu an 7800, neden böyle, indirim mi bitti kupon mu fazlaydı? 7800 de ucuz da ondan soruyorum

Hocam arkadaş 5700 yazmış, şu an 7800 oluyor, 5.7 için kastetmiştim ben. Zam mı geldi indirim mi bitti ne oldu, ben konunun başını çok kaçırdım yoğundum..
5.7 olan ölü pikselli durumu kabul ediliebilir yazıyordu yeni gibi yazmiyordu

Ekler

• DURUM.webp
    DURUM.webp
    78.3 KB · Hit: 177
  • Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
İndirimli iyi bir monitör kalmadı sanırım.

5.7 olan ölü pikselli durumu kabul ediliebilir yazıyordu yeni gibi yazmiyordu
Hocam ben 5.7 ye MSI olanı aldım işte 4.6K ya geldi indirimle beraber, monitör sıfır hiç kullanılmamış sadece 1 adet sıkışmış piksel var, siyah arka planda yeşil olarak gösteriyor kendini başka ölü piksel vs yok bir de IPS kroniği bazı kenarlarda ışık sızmaları var. Bu sıkışmış piksel olmasa bana gelen monitörü 7-8K diliminden satarlardı herhalde. Güç kablosu ve Display kablosu poşetlerinin bantları bile açılmamıştı.

ben mi kafayı yedim yoksa bunlar sıfırından daha pahalıya kutusu açılmış iphone 15 mi satıyorlar

İndirimli güzel bişey var mı daha yeni gördüm ya monitör kulaklık klavye falan lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,976
Üyeler
183,364
Son üye
salihxyz12
Geri