conidexter
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Güle güle kullanın hocamModem gelmiş. Güvenlik bantları açılmamış. Kutu tamamen sağlam. Sadece biraz tozlu. 11k’lık bu modemi nasıl 5k’ya aldım inanamıyorum
Alıntıyı görüntüle
hocam nereden bakıyorsunuz ürünlere bendekilerin hepsi bitmiş gözüküyoruÜrünler sorunsuz
Bundan daha iyileri var ya aynı fiyata aşağı yukarı. AX55 ve AX72TP-Link Archer VX1800v, AX1800 Mbps Çift Bantlı Fiber Destekli Wi-Fi 6 VDSL/ADSL Modem Router, 4 Gigabit LAN Portları + 1 USB 2.0 Port, MU-MIMO, Super VDSL, Tether Uygulaması ile Kolay Kurulum : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link Archer VX1800v, AX1800 Mbps Çift Bantlı Fiber Destekli Wi-Fi 6 VDSL/ADSL Modem Router, 4 Gigabit LAN Portları + 1 USB 2.0 Port, MU-MIMO, Super VDSL, Tether Uygulaması ile Kolay Kurulum : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
modem arayan varsa yarı fiyatına geliyor.
Tam olarak bu köprü görevi görüyor değil mi?Atıyorum dubleks ev var üst kata wifi cekmek icin buna kablo ile bağlayıp wifi sağlıyor fakat neden pahali bu kadar yavModem gelmiş. Güvenlik bantları açılmamış. Kutu tamamen sağlam. Sadece biraz tozlu. 11k’lık bu modemi nasıl 5k’ya aldım inanamıyorum
Alıntıyı görüntüle
Benimki de çok kötüydü iade ettim kankaBen 2 tane deathadder v3 pro aldım , biri rezalet durumda 1 aylık falan olma ihtimali yok sigaradan falan sararmış durumda , skatezler de berbat direkt iade
geçmiş olsun 2 3 tane alıcaksın , en temizini alıp kalanlar iadeBenimki de çok kötüydü iade ettim kanka
çoğu üründen kalktıYüzde 20 indirimi bitti mi ? Bende gözükmüyor artık
Anladımçoğu üründen kalktı
beyler samsung crg5den gectim buna hayat varmis la ips farkli bi dunyaAlıntıyı görüntüle
Geldi benim yillanmis kutu