İ3 14100F alınır mı?

Zaptic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
242
Bu işlemci sorunsuz 10 yıl götürür mü? Yeni nesilleri beklemeye gerek var mı yoksa bunları direkt alayım mı?

Giriş seviyesi işlemci fazla bir şey bekleme.

Bu işlemci sorunsuz 10 yıl götürür mü? Yeni nesilleri beklemeye gerek var mı yoksa bunları direkt alayım mı?

10 sene götürür ama ofis pc si falan olması lazım kullanım amacı falan düşük işlem gücü için ideal. oyunlarda ise 2 3 sene götürür sonrasında performansı yetmeyebilir

10 sene götürür ama ofis pc si falan olması lazım kullanım amacı falan düşük işlem gücü için ideal. oyunlarda ise 2 3 sene götürür sonrasında performansı yetmeyebilir
Ekran kartım olmadığı için oyun oynayamam zaten normal günlük kullanım için.

bu işlemcide grafik birimi yok ekran kartın yoksa görüntü alamazsın
Oyun oynamam zaten en fazla video falan çalışır onu da benim 10 yıllık işlemci bile ekran kartsız yapıyor sorun olmaz sanırım.

Oyun oynamam zaten en fazla video falan çalışır onu da benim 10 yıllık işlemci bile ekran kartsız yapıyor sorun olmaz sanırım.
dostum anlamadın galiba. bu işlemciyi ekran kartı olmadan kullanamazsın

Niye ki? Öyle bir durum varsa ekran kartsız ne kullanabilirim gidip ekran kartına çuvalla para veremem.
intelde sonunda F takısı olmayan işlemci al örnek
İntel i3 14100 Düz modelde dahili grafik var
İntel i5 12400
intel i5 13500 gibi vs

intelde sonunda F takısı olmayan işlemci al örnek
İntel i5 14100 Düz modelde dahili grafik var
İntel i5 12400
intel i5 13500 gibi vs
14100ün sonunda F olmayanı baya pahalıymış i3 12100 var o iş görür mü acaba?

14100ün sonunda F olmayanı baya pahalıymış i3 12100 var o iş görür mü acaba?
evet görür aralarında işlemci boost ghz farkı oluyor onda bir veya onda iki gibi şeyler çok önemli değil
fiyatına göre tercih edilebilir.
işlemci 2.el bakmanızı öneririm i3 yerine i5 işlemci alırsınız, daha fazla çekirdek daha yüksek ghz çalışır = fps = akıcılık demek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

h610 anakart olarak incehesap cuma günleri ara sıra asrock h610 getiriyor, fiyatı ise 2k oluyor acelen yoksa oraya da bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,221
Üyeler
183,077
Son üye
MKAEyarus
Geri