igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,768
arkadaş anlatmış bi alt mesajdaNiye ki? Öyle bir durum varsa ekran kartsız ne kullanabilirim gidip ekran kartına çuvalla para veremem.
arkadaş anlatmış bi alt mesajdaNiye ki? Öyle bir durum varsa ekran kartsız ne kullanabilirim gidip ekran kartına çuvalla para veremem.
2. El pek istemiyorum ama acelem yok parçaları indirim bekleyip en ucuz halleriyle almaya çalışırım. Sağolun.evet görür aralarında işlemci boost ghz farkı oluyor onda bir veya onda iki gibi şeyler çok önemli değil
fiyatına göre tercih edilebilir.
işlemci 2.el bakmanızı öneririm i3 yerine i5 işlemci alırsınız, daha fazla çekirdek daha yüksek ghz çalışır = fps = akıcılık demek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
h610 anakart olarak incehesap cuma günleri ara sıra asrock h610 getiriyor, fiyatı ise 2k oluyor acelen yoksa oraya da bak.
sana ekstra bişey daha diyeyim intel 12. , 13. , 14., nesil lga1700 soketli işlemcileri hem ddr4 , hem ddr5 platformunu destekliyor2. El pek istemiyorum ama acelem yok parçaları indirim bekleyip en ucuz halleriyle almaya çalışırım. Sağolun.
sata 2.5inç ssd lazımsa şu da indirimde pc açılış süresi kısaltır. harddiskten iyi2. El pek istemiyorum ama acelem yok parçaları indirim bekleyip en ucuz halleriyle almaya çalışırım. Sağolun.