Flydigi Apex 5 EVA Limited Edition – Koleksiyonluk Seri İlk Kez Türkiye’de!

Diavelin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,086
🇹🇷 Türkiye’de İlk!
🎮 Flydigi Apex 5 EVA Limited Edition
Bu özel serinin Türkiye’deki ilk kutu açılışını sizlerle paylaşıyorum!
Şu anda bu üründen ülkemizde sadece bende var 🎁
Tasarımı, detayları ve EVA temasıyla gerçekten koleksiyonluk bir parça ✨

Görüşlerinizi ve sorularınızı bekliyorum 🙌

Ne çirkin bir şey la bu. Birde buna tonla para vermişindir.
Zevkler ve renkler tartışılmaz; benim sevdiğimi sen beğenmeyebilirsin. Para benim param olduğu için de onu nasıl istersem öyle harcamak bana düşer.

🇹🇷 Türkiye’de İlk!
🎮 Flydigi Apex 5 EVA Limited Edition
Bu özel serinin Türkiye’deki ilk kutu açılışını sizlerle paylaşıyorum!
Şu anda bu üründen ülkemizde sadece bende var 🎁
Tasarımı, detayları ve EVA temasıyla gerçekten koleksiyonluk bir parça ✨

Görüşlerinizi ve sorularınızı bekliyorum 🙌
Hayırlı olsun hocam, sıkıntısız geçti mi gümrükten ? :D

Hayırlı olsun hocam, sıkıntısız geçti mi gümrükten ? :D
Öncelikle teşekkür ederim. Şöyle ki ürün, yurt dışından kargoyla değil, yolcu aracılığıyla geldi. Glocalzone üzerinden ilan açıp biriyle anlaştım ve bu şekilde satın aldım. Havalimanındaki gümrükten geçerken de herhangi bir sorun yaşanmadı. Eğer 30 euro üstü bir ürün alacaksanız ve satıcı Türkiye’ye gönderim yapmıyorsa ya da riske girmek istemiyorsanız, Glocalzone bu konuda gerçekten çok iyi bir seçenek. :D

Öncelikle teşekkür ederim. Şöyle ki ürün, yurt dışından kargoyla değil, yolcu aracılığıyla geldi. Glocalzone üzerinden ilan açıp biriyle anlaştım ve bu şekilde satın aldım. Havalimanındaki gümrükten geçerken de herhangi bir sorun yaşanmadı. Eğer 30 euro üstü bir ürün alacaksanız ve satıcı Türkiye’ye gönderim yapmıyorsa ya da riske girmek istemiyorsanız, Glocalzone bu konuda gerçekten çok iyi bir seçenek. :D
Ne kadara geldi hocam

Total maliyetiniz ne oldu

Güle güle kullanın, kutu tasarımı çok güzel buram buram evangelion kokuyor :D Malzeme kalitesini beğendiniz mi ?

Ne kadara geldi hocam
Total maliyetiniz ne oldu
Uygulama komisyonu, getiren ücreti ve ürünün kendisiyle birlikte toplamda 280 euro tuttu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güle güle kullanın, kutu tasarımı çok güzel buram buram evangelion kokuyor :D Malzeme kalitesini beğendiniz mi ?
Eski bir Apex 4 kullanıcısı olarak gerçekten çok beğendim. Arka ekstra tuşların yeni tasarımı, yeni D-Pad ve cihazın genel tasarımı muazzam. Hatta oyun oynarken arada anime kızı sizinle konuşuyor, bu yüzden ekstra sevdim.:kappa:

Uygulama komisyonu, getiren ücreti ve ürünün kendisiyle birlikte toplamda 280 euro tuttu.

Eski bir Apex 4 kullanıcısı olarak gerçekten çok beğendim. Arka ekstra tuşların yeni tasarımı, yeni D-Pad ve cihazın genel tasarımı muazzam. Hatta oyun oynarken arada anime kızı sizinle konuşuyor, bu yüzden ekstra sevdim.:kappa:
Anime kızı mı konuşuyorrr:pepega:

anime kızı konuşuyor mu nee diyooo olumm bu kokusu pardon sesi nasıl

• Hahaha
Reaksiyonlar: Vaga

Gadget Hyper'dan aldığım ürün sorunsuz gelecek gibi duruyor bakalım bende bir Apex 5 serisi çekmeye niyetliyim ordan.

Gadget Hyper'dan aldığım ürün sorunsuz gelecek gibi duruyor bakalım bende bir Apex 5 serisi çekmeye niyetliyim ordan.
Ben de GadgetHyper üzerinden almıştım ama destek ekibi, fiyatı değiştirip göndermediklerini söyleyince doğrudan satın almadım. Onun yerine Glocalzone üzerinden aldım. Siz, fiyatı düşük göstermelerini özellikle mi söylediniz yoksa direkt riske mi girdiniz? :pikacu:

Geri