🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

alınır mı sizce 1100 liraya denk geliyor

link yalnış olmuş depo linki değil ama idare edin modeli anladınız

1759499496687.webp

bunu yakaladım alınır mı? karar veremedim

geçen haftada 16 promax 512 68 e almıştım hiç kullanılmadan gelmişti.

ARKADAŞLAR bunu aldım sipariş durumunda mükemmel diyor monitör hakkında bilgisi olan var mıdır ? 9400 e geldi @thepublicman
Monitör kağıt üstünde iyi duruyor. Olurda fikir değiştirip iptal etmek isterseniz haber edin ben de pusudayım :D

sen çoktan almışsındır diye düşündüm :D
Acelem yokki be sürekli düşüyor bir tane 180Hz aldım yan ekran yapmalık da o da MSI bir alt versiyonu senin aldığının 1 piksel hatalı geldi, 1 tane daha 27" var LG nin orta da 32" curved sırıtıyor ya hiç güzel durmuyor masa da :D

geldi mi size hocam mükemmel diyor sipariş kısmında ama bilemedim. Bir de msi ürünlerinde sıkıntı çıkabiliyormuş
Geldi hocam bana. Benimkinde kutu acilmis vs yaziyordu. Monitoru actim jelatinleri duruyordu arkada olu pixel falan yok sukur. Biraz isik sizmasi var sadece

HyperX Cloud Stinger 2 Core
1.225,46 TL

IMG_20251003_165410.webp

Ürünler geldi wifi+BT kartın kutu jelatini dokunulmamis ve kutu tertemizdi. Sıfır ürün yani. Ve internet çekim gücü fena uçtu 50mbps aliyormuşum ben 35 sanıyordum xd

Geldi hocam bana. Benimkinde kutu acilmis vs yaziyordu. Monitoru actim jelatinleri duruyordu arkada olu pixel falan yok sukur. Biraz isik sizmasi var sadece
Işık sızması kronik hocam ya IPS lerde birçok monitörde oluyor. VA panellerde bile olabiliyor.

Acelem yokki be sürekli düşüyor bir tane 180Hz aldım yan ekran yapmalık da o da MSI bir alt versiyonu senin aldığının 1 piksel hatalı geldi, 1 tane daha 27" var LG nin orta da 32" curved sırıtıyor ya hiç güzel durmuyor masa da :D
Benim aldığımı mi iade mi ettiniz 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IPS olduğu içindir hocam ölü piksel yoksa çok iyi fiyat ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör kağıt üstünde iyi duruyor. Olurda fikir değiştirip iptal etmek isterseniz haber edin ben de pusudayım :D
Söylerim hocam bakalım nasıl gelecek🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,377
Üyeler
184,305
Son üye
XenoviaTR
Geri