Hocam cidden şans işine döndü bu depo satış olayı.Yani kutuda eksik olmasa güzelce temizleseler bile okeydim aslında beklentim ona göreydi ama mouse u öyle görünce keyfimde kaçtı biraz bu kadar beklemiyordum ondan iade ettim.
Hocam cidden şans işine döndü bu depo satış olayı.Yani kutuda eksik olmasa güzelce temizleseler bile okeydim aslında beklentim ona göreydi ama mouse u öyle görünce keyfimde kaçtı biraz bu kadar beklemiyordum ondan iade ettim.
ne kadara aldın ho
Bi ıslak mendille silselermiş bu neGelecek ürünün 2.el olduğunu biliyordum beklentimde ona göreydi ama amazonun tabiriyle (yeni gibi) en iyi kondisyonda ve eksiksiz olması gereken ürünlerden biri olmasına rağmen bu kadar pis olması ve kutu içeriğindeki eksiklerden (özellikle skatez) dolayı iade ettim. 2.elden bu paralara alacağım aynı model mouse bile böyle olmazdı herhalde. Forumdaki diğer arkadaşlardan da gördüğüm kadarıyla tamamen şans işi gibi duruyor iyi gelene gerçekten iyi ürün gelebiliyor. Deneyimimi sizle paylaşmak istedim.
Pahalı değil mi bu ya?ben de bu arkadaşı çektim bakalım umarım güzel gelir akakçeden baktım şu anki fiyatı 3500-3600 tl bandındaymış Yeni Gibi yazıyordu ayrıntılarında.
Alacak vardı aa etiketi unuttumSteelSeries Arctis Nova 7 Wireless
4.711,24 TL
SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Multi-Platform Gaming ve Mobil Kulaklık, Nova Akustik Sistemi 2,4 GHz ve Eş Zamanlı Bluetooth, USB C, Gen2 Clearcast Mikrofon : Amazon.com.tr: Elektronik
SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Multi-Platform Gaming ve Mobil Kulaklık, Nova Akustik Sistemi 2,4 GHz ve Eş Zamanlı Bluetooth, USB C, Gen2 Clearcast Mikrofon : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr