muratgullu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 250
Klavye canavarları var.
MSI 27'' G274QPX IPS 2560X1440 240HZ
9.461,24 TL
MSI 27'' G274QPX RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 240HZ 1MS G-SYNC Gaming Monitor : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 27'' G274QPX RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 240HZ 1MS G-SYNC Gaming Monitor : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ARKADAŞLAR bunu aldım sipariş durumunda mükemmel diyor monitör hakkında bilgisi olan var mıdır ? 9400 e geldi @thepublicmanMSI 27'' G274QPX RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 240HZ 1MS G-SYNC Gaming Monitor : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 27'' G274QPX RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 240HZ 1MS G-SYNC Gaming Monitor : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Aşırı iyi monitör, dün geldi bana kurdum bayıldım. Kusursuz geldi bana jelatinli vs.Güzel monitör hocam arada derede kaldım G65B nin yerine koysam mı diye şimdi bir tık pişman oldum almadım diye![]()
inşallah hocam aldıktan sonra mükemmel mi diyorduAşırı iyi monitör, dün geldi bana kurdum bayıldım. Kusursuz geldi bana jelatinli vs.
Kaça aldınCloud 3 wireless geldi az once kutuyu açtım kulaklık berbat durumda en az 3-4 hafta kullanılmış inanılmaz ter kokuyor ve bir sürü çizik vardı içinde geri kutuladım iade edeceğim. Amazon bunu yeni gibi diye satıyor. C3 wireless alacak olan olursa haberi olsun.
Yok fix bu jelatini koyuyorlar her ürüne
Ya siyah ya da şeffafYok fix bu jelatini koyuyorlar her ürüne
e tek tek incelenmeli bakımlarınyapılıp yollanmalı amazon. Yapıyorda baştan sağma onlara daha büyük zarar zaten iade edilmiş zarar etmişsin iadeye geliyor kargodan yine zararGelecek ürünün 2.el olduğunu biliyordum beklentimde ona göreydi ama amazonun tabiriyle (yeni gibi) en iyi kondisyonda ve eksiksiz olması gereken ürünlerden biri olmasına rağmen bu kadar pis olması ve kutu içeriğindeki eksiklerden (özellikle skatez) dolayı iade ettim. 2.elden bu paralara alacağım aynı model mouse bile böyle olmazdı herhalde. Forumdaki diğer arkadaşlardan da gördüğüm kadarıyla tamamen şans işi gibi duruyor iyi gelene gerçekten iyi ürün gelebiliyor. Deneyimimi sizle paylaşmak istedim.
Silselerdi bari bi depocular kutuyu açmıyorlar sanırım anlamadımGelecek ürünün 2.el olduğunu biliyordum beklentimde ona göreydi ama amazonun tabiriyle (yeni gibi) en iyi kondisyonda ve eksiksiz olması gereken ürünlerden biri olmasına rağmen bu kadar pis olması ve kutu içeriğindeki eksiklerden (özellikle skatez) dolayı iade ettim. 2.elden bu paralara alacağım aynı model mouse bile böyle olmazdı herhalde. Forumdaki diğer arkadaşlardan da gördüğüm kadarıyla tamamen şans işi gibi duruyor iyi gelene gerçekten iyi ürün gelebiliyor. Deneyimimi sizle paylaşmak istedim.
Yani kutuda eksik olmasa güzelce temizleseler bile okeydim aslında beklentim ona göreydi ama mouse u öyle görünce keyfimde kaçtı biraz bu kadar beklemiyordum ondan iade ettim.Benc
e tek tek incelenmeli bakımlarınyapılıp yollanmalı amazon. Yapıyorda baştan sağma onlara daha büyük zarar zaten iade edilmiş zarar etmişsin iadeye geliyor kargodan yine zarar