🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ek %20 indirim olmayan ikinci el ürünlerine stok gelmeye başladı

Evet kullanıcı alsın bu tip ürünleri ben de mutlu oluyorum ya da gerçekten paraya ihtiyacı olan alıp biraz kar etsin
botçu stokçulara gitmesin :kekw:
aynen bendende öyle bazen güzel şeyler görüyorum almıyorum hem ihtiyacım yok hem askeri ücretle çalışıp luzumsuz şeyere para vermekten soğudum ve çok yoruldum borç ödemekten.
alışveriş yapmak miğdemi bulandırıyor ekran kartı alıcam parayı altına cevirdim 1 sene oldu gelse bile alasım gelmiyor bu aralar.
bir full size klavye istiyorum.
1759565323155.webp
bir ufak ses sistemi.
birde 5080 super alsam güzelde
birtane büyük boy mouse pad benim için zirve.

mini m4 o fiyata bedavaydı en kötü ederi 18-19 ederini de geçtim bence en fiyat performans mac ürünü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bugün biraz stok geliyor gibi ürünlere dün o kadar iyi değildi pazartesi de iyi olur diye düşünüyorum
Hangi alana geliyor

aynen bendende öyle bazen güzel şeyler görüyorum almıyorum hem ihtiyacım yok hem askeri ücretle çalışıp luzumsuz şeyere para vermekten soğudum ve çok yoruldum borç ödemekten.
alışveriş yapmak miğdemi bulandırıyor ekran kartı alıcam parayı altına cevirdim 1 sene oldu gelse bile alasım gelmiyor bu aralar.
bir full size klavye istiyorum.
Alıntıyı görüntülebir ufak ses sistemi.
birde 5080 super alsam güzelde
birtane büyük boy mouse pad benim için zirve.
Klavye güzelmiş ben dün aula f75 aldım 1700 e başka bir şey almadım bir de ilk gün aldıklarım var cidden iyi fiyatsa alıyorum bazen iyi fiyatsa bile aman ihtiyacı olana gitsin diyorum artık yoruyor dediğin gibi bir süre sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi alana geliyor
rog 66k idi mini m4 masaüstüne gelmiştir herhalde çok çabuk gitmiş

Geri