thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,895
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #4,655
Yok hocam bu 2900 + %20 indirim yazıyordu eminimYokla 2900 e indirimle geliyordu ben aldım iade ettim
Yok hocam bu 2900 + %20 indirim yazıyordu eminimYokla 2900 e indirimle geliyordu ben aldım iade ettim
hangi monitörü aldın hocam
Nova 5 7ye etiket atar mısınız hocam denk gelirseEk %20 indirim olmayan ikinci el ürünlerine stok gelmeye başladı
Teşekkürlerhttps://deadpixeltest.org/tr ölü piksel
https://tpc.net.tr/light-bleed/ ışık sızması testi
Başka test var mı bilmiyorum bu ikisi benim işimi görüyor bir de ufo ghosting testi var
aynen bendende öyle bazen güzel şeyler görüyorum almıyorum hem ihtiyacım yok hem askeri ücretle çalışıp luzumsuz şeyere para vermekten soğudum ve çok yoruldum borç ödemekten.Evet kullanıcı alsın bu tip ürünleri ben de mutlu oluyorum ya da gerçekten paraya ihtiyacı olan alıp biraz kar etsin
botçu stokçulara gitmesin![]()
Hangi alana geliyormini m4 o fiyata bedavaydı en kötü ederi 18-19 ederini de geçtim bence en fiyat performans mac ürünü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bugün biraz stok geliyor gibi ürünlere dün o kadar iyi değildi pazartesi de iyi olur diye düşünüyorum
66k sanırımHangi alana geliyor
Klavye güzelmiş ben dün aula f75 aldım 1700 e başka bir şey almadım bir de ilk gün aldıklarım var cidden iyi fiyatsa alıyorum bazen iyi fiyatsa bile aman ihtiyacı olana gitsin diyorum artık yoruyor dediğin gibi bir süre sonraaynen bendende öyle bazen güzel şeyler görüyorum almıyorum hem ihtiyacım yok hem askeri ücretle çalışıp luzumsuz şeyere para vermekten soğudum ve çok yoruldum borç ödemekten.
alışveriş yapmak miğdemi bulandırıyor ekran kartı alıcam parayı altına cevirdim 1 sene oldu gelse bile alasım gelmiyor bu aralar.
bir full size klavye istiyorum.
Alıntıyı görüntülebir ufak ses sistemi.
birde 5080 super alsam güzelde
birtane büyük boy mouse pad benim için zirve.
rog 66k idi mini m4 masaüstüne gelmiştir herhalde çok çabuk gitmişHangi alana geliyor
bu tür ürünlere sonradan indirim gelir mi bilginiz var mı, uzun süredir takiptesiniz rastladınız mı böyle bir şeyeEk %20 indirim olmayan ikinci el ürünlerine stok gelmeye başladı