Ben gerçekten zor durumda olupta ihtiyacına karşılık bir ürün alan çok az kişi vardır diye tahmin ediyorum. Enflasyon bizi öyle bi ele aldı ki ihtiyacımız yok ama fiyatı iyi görünce alıyoruz. Ne yazık ki bende bu tayfaya dahilim.Valla o kadar çok kişi faydalanıp teşekkür etti ki katılmıyorum söylediklerinize 4-5k ya 2k 180 hz monitörler aldık 1.3 e cloud 3 kablolu aldık daha neler neler var bir de alıp yazmayanlar var
DAyı isminin anlamı ne?Hocam gelmiş Birşeyler ama ihtiyaç yoksa ne fayda şimdi herkes s24fe 16k demiş e 16pro max var s24 ne yapayım
AirPods indirimleri var 4anc var zaten bende ben 8bine sıfır aldım 7000e indirim diyorsunuz zaten 1600-1700₺ KDV kullandık biz sıfırında
Uzun lafın kısası şuan almaya parası yetenler ihtiyacı olmamasına rağmen alıyor alacak parası varsa zaten daha iyisine sahiptir genelleme yaptım gerçekten işine yarayan çok çok az insan vardır
hocam kartın troy muyduArkadaşlar ben bu saçma sapan iptal olayına çok tilt oldum müşteri hizmetleri de yardımcı olmuyor bu konuda yapılabilecek bir şey var mıdır? Fikri olan var mı?
Çok küçükken bir yerde görmüştüm anlamı ip gölgesi olarak geçiyor internette tamamen yılların vermiş olduğu bir isim 12-13yıl olmuşturDAyı isminin anlamı ne?
kullanılmış ibareli olanlarda sorun olması şart değil bir kişi almış iade etmiştir kozmetik izler olabilirben cloud 3 wireles aldım 2200 e elime bugün geldi durumu kabul edilebilir yazıyordu herhangi bir sıkıntı göremedim ama sitede ürünün sıkıntısı hakkında bilgi veriliyor muydu?
Rastgele bi isim koyarsın ve yıllanır ya bu da öyle bir şeyÇok küçükken bir yerde görmüştüm anlamı ip gölgesi olarak geçiyor internette tamamen yılların vermiş olduğu bir isim 12-13yıl olmuştur
neden iptal etmişler ne dedilerArkadaşlar ben bu saçma sapan iptal olayına çok tilt oldum müşteri hizmetleri de yardımcı olmuyor bu konuda yapılabilecek bir şey var mıdır? Fikri olan var mı?
Reis belli olmuyor o bende LG monitör aldım mükemmel durumda yazıyordu. Deli dehşet ışık sızması var birde 1 tane ölü pixel var bu nasıl mükemmel çözemedimben cloud 3 wireles aldım 2200 e elime bugün geldi durumu kabul edilebilir yazıyordu herhangi bir sıkıntı göremedim ama sitede ürünün sıkıntısı hakkında bilgi veriliyor muydu?