🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

jef bezos bile bilmiyordur ne olacağını :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şaka bir yana en çok böyle geldi çoğu kişiye ürün kutu pert ürün okey ya da sıfır gibi o yüzden iyi konu oldu
birtane ses sistemi gelmedi gelen ışık hızı siliniyor.

Ya iade edin ya da ışık sızmasını kabullenip bir miktar ücret iadesi talep edin monitörlerde yazmayan tek sorun ışık sızmasıydı onu belirtmemişler hiç sadece ölü pikseli belirtmişler. Ben rog ıps te kabullenip bir miktar ücret iadesi aldım garantisi 2028 e kadar olduğu için panel biraz cortlayınca garantiye gönderirim diye düşünüyorum aşırı da rahatsız etmiyor şuan beni
Valla hocam talep ettim fakat belli bir ücret iadesi veremeyiz dediler. maalesef mükemmel durumda yazan üründe 1 adet ölü piksel bolcada ışık sızması var. Muhtemelen alan kişi ondan iade etmiş çünkü monitörde hiç cizik felan yok müthiş kondisyonda.

0-150 sayfa ürün alma yakalama alınır mı diye sorma
150-300 arası şu geldi şöyleydi atom bombası yemiş kutu sıfır ürün geldi vs vs
300-400 arası şu gelir mi bu gelir mi bu alınır mı bu böyle şu şöyle geldi şunu nasıl kaçırdık şuna stok geldi vs vs
Özel etkinlik: Fare yemiş straforlu monitör kutusu
Konuyu çok güzel özetlemişsiniz :ROFLMAO:

Ya iade edin ya da ışık sızmasını kabullenip bir miktar ücret iadesi talep edin monitörlerde yazmayan tek sorun ışık sızmasıydı onu belirtmemişler hiç sadece ölü pikseli belirtmişler. Ben rog ıps te kabullenip bir miktar ücret iadesi aldım garantisi 2028 e kadar olduğu için panel biraz cortlayınca garantiye gönderirim diye düşünüyorum aşırı da rahatsız etmiyor şuan beni
IMG_20251004_222508.webp

Bana gelen MSI monitörde ışık sızması bu şekilde. Kabul edilebilir diyordu ama açıp okumadım ne yazıyor diye alırken büyük ihtimalle piksel ile alakalı bir şey yazıyordu. Sence yazsam yarın Amazon a ücret iadesi yapar mı belirli bir yüzdelik?

Işık sızmasını nasıl anlıyorsunuz ki

Alıntıyı görüntüle
Bana gelen MSI monitörde ışık sızması bu şekilde. Kabul edilebilir diyordu ama açıp okumadım ne yazıyor diye alırken büyük ihtimalle piksel ile alakalı bir şey yazıyordu. Sence yazsam yarın Amazon a ücret iadesi yapar mı belirli bir yüzdelik?
Aslinda sizle aynı durumda benimkide bu beni rahatsız ediyor bı tık :D

Işık sızmasını nasıl anlıyorsunuz ki
Yukarıda fotoğraf attım hocam. Siyah arka planda telefonun ile kameradan parlaklığı biraz düşürüp çekiyorsun en kolay bu şekilde anlaşılıyor.

Konuyu çok güzel özetlemişsiniz :ROFLMAO:
Birkaç şey daha varda onları yazamadım buraya ekleyeyim :kekw:
Sazan avı diyip 18 tane v3 pro çeken eleman (çakma botçu)
hem buradan hem özelden darlayan telegramcı yamyamlar
teknik destek için mesaj atanlar
İkinci el alınır mı hiç mi miğdeniz bulanmıyor diyen hassas arkadaşlar
Gerçekten aradığı ürünü bulup alıp teşekkür eden agalar
Amazon destekteki Aslan Bey (adamdır)
Hiçbir şey alamayıp hayatı sorgulayanlar
Hiçbir indirimi beğenmeyen ölücü yamyam al satçılar

Benimki bu durumda telefon parlak çekmiş o yüzden bu kadar fazla gözüküyor.

Ekler

• 1759590475310.webp
    1759590475310.webp
    104.9 KB · Hit: 57
Oled Mönitör var bi bakayım ben
OLED monitörde böyle bir şey göremezsin hocam. Simsiyah olması lazım kamera ile tutunca ekranda hiçbir ışık olmaması gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlgilenen varsa sıfır ölü piksel sıfır ips glow vs. sorunsuz LG 27" 144Hz FHD monitörüm var :D
Sadece 13 bin saat ekran sürem var bu süreçte hiçbir problem yaşamadım arkadaşlar ufakta bir reklam yapalım belki ihtiyacı olan vardır :D

Geri