🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ekler

• IMG_6594.webp
    IMG_6594.webp
    1,018.7 KB · Hit: 125
Asus rog oledde maalesef böyle bir iz çıktı çok küçük sağlık olsun yüksek ihtimal iade eden bu izden iade etmiş ürünlerinizi çok detaylı inceleyin ilerleyen süreçte garantiye göndereceğim (görseli çok yakınlaştırdım 2 cm bile değil iz karşıdan bakınca gözükmüyor yeni bile olmuş olabilir anlamadım)

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    3.7 KB · Hit: 158
Asus rog oledde maalesef böyle bir iz çıktı çok küçük sağlık olsun yüksek ihtimal iade eden bu izden iade etmiş ürünlerinizi çok detaylı inceleyin ilerleyen süreçte garantiye göndereceğim
Bu ekranın neresinde acaba ben de inceleyim iç tarafında mı iyice bakayım çok para verdik 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus rog oledde maalesef böyle bir iz çıktı çok küçük sağlık olsun yüksek ihtimal iade eden bu izden iade etmiş ürünlerinizi çok detaylı inceleyin ilerleyen süreçte garantiye göndereceğim (görseli çok yakınlaştırdım 2 cm bile değil iz karşıdan bakınca gözükmüyor yeni bile olmuş olabilir anlamadım)
Geçmiş olsun bu ara hocan

Bu ekranın neresinde acaba ben de inceleyim iç tarafında mı iyice bakayım çok para verdik 😂
en sağında günlük kullanımda fark edemediğim bir iz detaylı test inceleme yapınca gördüm kendi beziyle sildim bezi yapsa diğer yerleri de yapardı diye düşünüyorum

Geçmiş olsun bu ara hocan
teşekkürler ilerleyen süreçte garantiye gönderirim bir şekilde çözeriz iz gibi de değil çizik gibi de değil belki piksel yenilemesi ile çözülür garip duruyor

Oha direk iade hocam bunu nasıl fark edemedin küçük değilki garantinin buna bişi yapacağını sanmıyorum para iadesi olur gibi en fazla

en sağında günlük kullanımda fark edemediğim bir iz detaylı test inceleme yapınca gördüm kendi beziyle sildim bezi yapsa diğer yerleri de yapardı diye düşünüyorum

teşekkürler ilerleyen süreçte garantiye gönderirim bir şekilde çözeriz iz gibi de değil çizik gibi de değil belki piksel yenilemesi ile çözülür garip duruyor
Başka ne testler yapıp inceledin usta bi söyler misin

Oha direk iade hocam bunu nasıl fark edemedin küçük değilki garantinin buna bişi yapacağını sanmıyorum para iadesi olur gibi en fazla
ilk iki gün bu iz yoktu eminim bu sabah fark ettim sadece köşeden bakınca gözüken bir iz panelle alakası yok dış yüzeyiyle ilgili testleri bitirdim tekrardan
İade etmeyeceğim kısmı iade aldım görselde büyük gözüküyor gerçekte değil 1-2 cm bile değil iade eden kişi bundan iade etmiş belli oldu bir ihtimalde bana geldikten sonra olmuş olabilir diye düşünüyorum sadece siyah renkte belli oluyor tespit etmesi çok zor ben hakka girmemek adına iade etmeyip kullanacağım bir süre sonra garantiye gönderir çözerim bir şekilde en kötü bunu belirterek satarım

Geri