🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Depo ürünleri şans işi leş gibide gelebilir temizde o yüzden en iyisi normal indirimleri takip etmek :D

Oled mönitörü kullandım şuan oradan yazıyorum gerçekten ürün sıfır gibi geldi fiyatı da uyguna geldi bi garanti uzatmayı deneyecez bakalım bu konuyu açan arkadaşıma çok teşekkür ederim ayrıca mouse da on numara geldi kullanıyorum şuan viper v 3 proyu aula f75 aldım ondada bir problem yok yani ürünler bence sorunsuz tekrardan teşekkürler hazine ve maliye bakanı
ben bu modeli kullandım panelini beğenmedim bu model için fiyatı da pahalı buluyorum ikinci el 8k olmamalı

Oled mönitörü kullandım şuan oradan yazıyorum gerçekten ürün sıfır gibi geldi fiyatı da uyguna geldi bi garanti uzatmayı deneyecez bakalım bu konuyu açan arkadaşıma çok teşekkür ederim ayrıca mouse da on numara geldi kullanıyorum şuan viper v 3 proyu aula f75 aldım ondada bir problem yok yani ürünler bence sorunsuz tekrardan teşekkürler hazine ve maliye bakanı
bana gelen oledde sanki bir iz var bugün fark ettim nasıl o iz çıktı bilmiyorum amazonla görüşeceğim hayırlı olsun

IMG_6592.webp

Yalnız oled ekranın fotoğrafını çektim bunda ışık sızması mı mevcut anlamadım tam olarak

Geri