shankar1
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,245
En iyi tws lerden ama bu markanın fiyatları biraz absürt ama çok büyük indirim varNasıl iyi mi ürün
En iyi tws lerden ama bu markanın fiyatları biraz absürt ama çok büyük indirim varNasıl iyi mi ürün
Momentum harici alınmaz bence sennheiserdenNasıl iyi mi ürün
adına faturalı garantili olması daha iyi depo ürünlerinde garanti bir tık daha farklı işliyor (yani 2200e sıfır almak daha mantıklı)Kayda değer tek glorius mouse gördüm 1600e geliyor 2200tl sıfırı .
Ho ya o fiyata güzel monitör7.8k ya geldi H.O. mu G.O. mu
günün sonunda iade hakkın var ama yani riske değerDepo ürünleri şans işi leş gibide gelebilir temizde o yüzden en iyisi normal indirimleri takip etmek![]()
ben bu modeli kullandım panelini beğenmedim bu model için fiyatı da pahalı buluyorum ikinci el 8k olmamalı
Varda aç bak kontrol et sıkıntılı ise birdaha koy kutusuna büyük ürünler için bahsediyorum birde iade gelene kadar uzun süreç değmiyorgünün sonunda iade hakkın var ama yani riske değer
ben bu modeli kullandım panelini beğenmedim bu model için fiyatı da pahalı buluyorum ikinci el 8k olmamalı
H olsun7.8k ya geldi H.O. mu G.O. mu
bana gelen oledde sanki bir iz var bugün fark ettim nasıl o iz çıktı bilmiyorum amazonla görüşeceğim hayırlı olsunOled mönitörü kullandım şuan oradan yazıyorum gerçekten ürün sıfır gibi geldi fiyatı da uyguna geldi bi garanti uzatmayı deneyecez bakalım bu konuyu açan arkadaşıma çok teşekkür ederim ayrıca mouse da on numara geldi kullanıyorum şuan viper v 3 proyu aula f75 aldım ondada bir problem yok yani ürünler bence sorunsuz tekrardan teşekkürler hazine ve maliye bakanı