Altayws 80+ Katılım 6 Ekim 2025 Mesajlar 32 Reaksiyon skoru 4 7 Ekim 2025 #1 Merhabalar fp kulaklik ariyorum ve nelere dikkat edecegimi bilmiyorum yardim ederseniz sevinirim
Palyaço 80+ Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 116 Reaksiyon skoru 70 7 Ekim 2025 #2 Birden fazla inceleme sitesinin incelemelerini oku, bunu yaparken grafik okumayı de öğren, internet üzerindeki genel yorumlara göz gezdir.
Birden fazla inceleme sitesinin incelemelerini oku, bunu yaparken grafik okumayı de öğren, internet üzerindeki genel yorumlara göz gezdir.
Altayws 80+ Katılım 6 Ekim 2025 Mesajlar 32 Reaksiyon skoru 4 7 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Palyaço yazmış: Birden fazla inceleme sitesinin incelemelerini oku, bunu yaparken grafik okumayı de öğren, internet üzerindeki genel yorumlara göz gezdir. Devamı için tıklayın... Tamamdir hocam
Palyaço yazmış: Birden fazla inceleme sitesinin incelemelerini oku, bunu yaparken grafik okumayı de öğren, internet üzerindeki genel yorumlara göz gezdir. Devamı için tıklayın... Tamamdir hocam