Kapalı kutu olmadıkça sorun olmaz, kapalı kutu olsada 1 tane olduğu için sorun olmaması lazım ama ne yapacakları belli olmaz onun için çıkar kutudan.Yurt dışına çıkacağım ve gelirken direct drive bir bundle getirmeyi düşünüyorum uçakla gidip geleceğim gümrükte sıkıntı yaşar mıyım? Daha önce getiren var ise tecrübelerini paylaşabilir mi ?
Bende Moza r5 bundle almayı planlıyorum burada 30k dan aşağı bırakmıyorlar mozanın kendi sitesinden 18 k gibi bir ücrete alabiliyorum en az 10 k kar da oluyorum hem yurt dışına çıkıp gezerim hem de alacağım şeyi daha ucuza alırım diye düşünüyorum ama garanti beni de çok düşündürüyor.Ben de istediğim model halen Türkiye'de satışa çıkmadığı için Glocalzone veya Amerikadaniste tarzı yerlerden sipariş vermek istemiştim ancak daha önce TR garantili Moza R3 alıp ilk günden arıza verince bu tip hassas ürünleri garantisiz alma riskine girmek istemedim. Siz kendiniz yurtdışı garantili alacaksınız gerçi ama bir sorun olduğu taktirde yurtdışına göndermek, ordan gelmesini beklemek ayrı bir külfet olacak. Tamirden dönüşte gümrüğe takılma riski dahi var maalesef. Sonra gidip çıkarmak için uğraşacaksınız bir ton iş. Yurtdışından alışverişi o kadar yapılmaz hale getirdiler ki burdaki esnafın düdüklemesine razı olmak zorunda kalıyoruz maalesef.
Hocam bulabilirseniz R5'den daha güçlü 7nm pik tork değeri ve 24 bit çözünürlük destekli (yol üzerindeki detayları daha gerçekçi ve fazla hissetmeniz için) daha yeni teknoloji barındıran bu modele yönelin.Bende Moza r5 bundle almayı planlıyorum burada 30k dan aşağı bırakmıyorlar mozanın kendi sitesinden 18 k gibi bir ücrete alabiliyorum en az 10 k kar da oluyorum hem yurt dışına çıkıp gezerim hem de alacağım şeyi daha ucuza alırım diye düşünüyorum ama garanti beni de çok düşündürüyor.
shop.e-pxn.com
çok fazla para da harcamak istemiyorum aslında pxn v10 ultraya baktım 300 euro amazonda bir de tax refund alabilirim amazondan moza ve fanatec de tax refund alamıyoruz o da biraz kendine çekiyor ama direksiyonu ve malzeme kalitesi pek iyi değil diyorlar biraz bekleyip detaylı inceleme ve uzun kullanım yorumlarını görmek lazım.Hocam bulabilirseniz R5'den daha güçlü 7nm pik tork değeri ve 24 bit çözünürlük destekli (yol üzerindeki detayları daha gerçekçi ve fazla hissetmeniz için) daha yeni teknoloji barındıran bu modele yönelin.
![]()
VD6 + W DS R2 Racing Wheel and Pedals for PC | Gaming Racing Wheel | PXN
Experience next-gen racing with the PXN VD6 Racing Wheel and Pedals for PC, featuring a 6Nm direct-drive servo motor for precise force feedback, aviation-grade aluminum construction.shop.e-pxn.com
Asetek Initium yada Simagic Alpha Mini önerecektim ama onlar bundle fiyatlarıyla 700$ üzerine çıkıyor.
Bu siteden incelerseniz VD6 Bundle fiyat performans olarak R5'in üzerinde konumlanmış. Ayrıca bundle içerisinde fren performans kiti de çıkıyor ki Moza'da bu ekstra ücretle satılıyor. Bulamazsanız yine Moza R5 alın.
![]()
The Essential Direct Drive Sim Racing Buyer's Guide
With a huge range of Direct Drive Sim Racing wheel bases to choose from, it is easy to get caught up in a battle of specs. But the reality is that no matter which major manufacturer you go with, you are going to get a really good force feedback experience. So we took a detailed look at all the...boostedmedia.net
Hocam o zaman VD4 e yönelin o 300 Euro çünkü. Onun da pik tork değeri 5 nm sabit 4 nm veriyor. V10 Pro/Ultra 250$ seviyesinde tabii ki malzeme kalitesi olarak üst seviyede değil. Kaldı ki Moza'nın da R3 ve R5'inin malzeme kalitesi iyi değil. Daha üst baseleri iyi ama. VD4'ün tüm incelemelerini izledim hiç olumsuz yorum görmedim. 300 Euro üstüne çıkmayayım diyorsanız en mantıklı alışveriş VD4 olur. Ben distribütörle konuştum şuan deniz yoluyla VD4 ve VD6 modelleri geliyormuş geldiği gibi alıcam kaçarı yokçok fazla para da harcamak istemiyorum aslında pxn v10 ultraya baktım 300 euro amazonda bir de tax refund alabilirim amazondan moza ve fanatec de tax refund alamıyoruz o da biraz kendine çekiyor ama direksiyonu ve malzeme kalitesi pek iyi değil diyorlar biraz bekleyip detaylı inceleme ve uzun kullanım yorumlarını görmek lazım.
sanırım cristmas indirimlerini bekleyip ona göre karar vericem belki tr de yakın fiyatlara gelirse hiç uğraşmadan tr den alırım. PXN in tr distribütörü kim bu arada?Hocam o zaman VD4 e yönelin o 300 Euro çünkü. Onun da pik tork değeri 5 nm sabit 4 nm veriyor. V10 Pro/Ultra 250$ seviyesinde tabii ki malzeme kalitesi olarak üst seviyede değil. Kaldı ki Moza'nın da R3 ve R5'inin malzeme kalitesi iyi değil. Daha üst baseleri iyi ama. VD4'ün tüm incelemelerini izledim hiç olumsuz yorum görmedim. 300 Euro üstüne çıkmayayım diyorsanız en mantıklı alışveriş VD4 olur. Ben distribütörle konuştum şuan deniz yoluyla VD4 ve VD6 modelleri geliyormuş geldiği gibi alıcam kaçarı yok![]()
Gelbura da getiriyor EUAS Teknoloji'de. Resmi distribütörü yok aslında ikisi de ithalatçı. Gelbura kendisi getiriyor bildiğim kadarıyla. V10 Pro almaya niyetlendiğimde EUAS'a gidip görüşmüştüm . Resmi distribütörü gibiyiz demişlerdi ama bilemedimsanırım cristmas indirimlerini bekleyip ona göre karar vericem belki tr de yakın fiyatlara gelirse hiç uğraşmadan tr den alırım. PXN in tr distribütörü kim bu arada?
sattıkları ürünlerin fiyatlarına baktım global fiyatlarla aralarında 1.5 x fark var aşağı yukarı vd4 bundle 25000 gibi bir fiyata gelir sanırsam.Gelbura da getiriyor EUAS Teknoloji'de. Resmi distribütörü yok aslında ikisi de ithalatçı. Gelbura kendisi getiriyor bildiğim kadarıyla. V10 Pro almaya niyetlendiğimde EUAS'a gidip görüşmüştüm . Resmi distribütörü gibiyiz demişlerdi ama bilemedim
Siteleri bu. Eyüpsultan Otakçılar caddesinde büyük bir showroomları var.
![]()