Linsoul Audio Ve Shenzhenaudio Üzerinden Alışveriş Yapan Var Mı?

lillagol37

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
94
Geçen 90 dolardı şu an 650TL'ye yakın indirim yapmış Linsoul Audio, buralardan IEM kulaklık alan var mı yakın zaman içerisinde güncel olarak?
Alırsam gümrük de sorun yaşar mıyım vergi çıkar mı çıkarsa ortalama ne kadar çıkar?
Ya da hiç uğraşma TR sitelerinden al mı dersiniz onlar da 2500 3000TL üstüne satıyorlar orijinal fiyatından.

Gümrük vergisi eklemiyorsa eğer siz ödüyorsunuz. Bana kalırsa hiç uğraşmayın derim. Türkiye'de distribütörü olan KZ gibi IEM markalar mevcut. Kendim de 6-7 senedir kullanırım. Tavsiye ediyorum sizlere de.

Gümrük vergisi eklemiyorsa eğer siz ödüyorsunuz. Bana kalırsa hiç uğraşmayın derim. Türkiye'de distribütörü olan KZ gibi IEM markalar mevcut. Kendim de 6-7 senedir kullanırım. Tavsiye ediyorum sizlere de.
Sipariş verdikden sonra mail atıp tc istiyormuş site ürün fiyatını düşük gösteriyormuş böylece vergiden kurtulanabiliyormuş önceki aylarda okudugum yorumlar böyleydi ama şuan güncel bir yorum vs bulamıyorum IEM olsun bu siteler olsun TR'de geri bildirim alabileceğim yer sınırlı niye böyle...

Sipariş verdikden sonra mail atıp tc istiyormuş site ürün fiyatını düşük gösteriyormuş böylece vergiden kurtulanabiliyormuş önceki aylarda okudugum yorumlar böyleydi ama şuan güncel bir yorum vs bulamıyorum IEM olsun bu siteler olsun TR'de geri bildirim alabileceğim yer sınırlı niye böyle...
suan yok o olay en son yunexpress patladi kapattilar kargoyu

Hiç o topa girme paranın hiç olma ihtimali var kz türkiye'den al

gereksiz pahalı be hocam onun yerine aliexpressden alırım
Onu da yapabilirsin, kz emin ol seni çok uzun yıllar götürecek ürünler üreten bir marka. Kablosuz kulaklıklarında bazı aksaklıklar yaşasamda her zaman 2 katı pahalı ürünlerin sesini almışımdır ürünlerinden. Kablolu modellerinde hele hiç sorun yaşamadım. Örneğin ed12 diye bi modelini almıştım şu an sanırım 6. yılı falan hala kullanıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Onu da yapabilirsin, kz emin ol seni çok uzun yıllar götürecek ürünler üreten bir marka. Kablosuz kulaklıklarında bazı aksaklıklar yaşasamda her zaman 2 katı pahalı ürünlerin sesini almışımdır ürünlerinden. Kablolu modellerinde hele hiç sorun yaşamadım. Örneğin ed12 diye bi modelini almıştım şu an sanırım 6. yılı falan hala kullanıyorum.
sheinden castor pro aldım ama çok etkilenmedim açıkçası
as16 hakkında baya iyi yorumlar okudum belki ilerde onu alabilirim

Beklentine bağlı yani fiyatına göre de yanında senfoni orkestrası bekleme ama uzun ömürlü ve gayet fp ürünler.

Geçen 90 dolardı şu an 650TL'ye yakın indirim yapmış Linsoul Audio, buralardan IEM kulaklık alan var mı yakın zaman içerisinde güncel olarak?
Alırsam gümrük de sorun yaşar mıyım vergi çıkar mı çıkarsa ortalama ne kadar çıkar?
Ya da hiç uğraşma TR sitelerinden al mı dersiniz onlar da 2500 3000TL üstüne satıyorlar orijinal fiyatından.
yapıştır gelsin siteye mail at o riski al ürünü düşük gösterirlerse az vergi ödersin.

Vergiler sebebiyle piyasa allak bullak oldu kanka. Herkes bir çalım atmaya çalışıyor artık nasıl kurtuluruz diye. Kullanıcı da esnaf da bıkmış durumda normal yani. Türkiye'de benim şahsi tecrübelerime göre fiyat-performans alabileceğin en iyi IEM kulaklıklar KZ'ye ait. Bir odyofili kullanıcı olarak söylüyorum sana bunu. Ne tür müzik dinliyorsun veya enstrüman çalıyorsan hangi kulaklık daha uygun olur yardımcı olabilirim. Genelde IEM kulaklıklar sahnede veya profesyonel prodüksiyonda kullanılır. Son 2 yıldır falan revaçta insanlar keşfetmeye başladı.

Beklentine bağlı yani fiyatına göre de yanında senfoni orkestrası bekleme ama uzun ömürlü ve gayet fp ürünler.
bence en iyisi amazon garantisiyle iem almak. bende şuan truthear hexa var çok memnunum. ondan önce aldığım iemlerde bozulduğunda direk iade aldılar. başka firma olsa kullanıcı hatası derdi

Ne zaman aldınız sheinden castor proyu vergi çıktımı veya başka bir sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,216
Üyeler
183,076
Son üye
darangel