Çözüldü✓ Rx9060 xt hakkında sahte mi gerçek mi

xxefe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
522
Merhabalar ben temmuzun sonunda rx 9060xt aldım hepsiburadadan ve hepsiburada satıcısından aldım yapayzekalarla konuştum gemini chatgpt falan ikiside sahte bu kart diyor kafam karıştı yazmak istedim

Ekler

• 1000021255.webp
    1000021255.webp
    40 KB · Hit: 74
  • 1000021240.webp
    1000021240.webp
    258.5 KB · Hit: 71
Merhabalar ben temmuzun sonunda rx 9060xt aldım hepsiburadadan ve hepsiburada satıcısından aldım yapayzekalarla konuştum gemini chatgpt falan ikiside sahte bu kart diyor kafam karıştı yazmak istedim
Hepsiburada'dan aldığın kart nasıl sahte olsun hocam? satıcısı hepsiburada mı

Sahte olması için sebep ? Bir insan niye bunu sorgular ?

Bilmiyorum zırvaladılar bir şey bi yandan bakıyorum her şey doğru gibi bu iki eşşek(yapayzekalar) böyle diyince korktum
Yapay zeka her şeyi bilemez bildiği şeyin doğrusunu bilemez her şeyi onlara sormamakta fayda var. Siz garanti sorgulama yapmışsınız ve kartın garantisi var konu kapandı yani..

Bilmiyorum zırvaladılar bir şey bi yandan bakıyorum her şey doğru gibi bu iki eşşek(yapayzekalar) böyle diyince korktum
Ne diye diyomuş sebep söylüyo mu
Çok salaklaşmaya başladı bu chatbotlar

Ya güya bende de gemininin 1 yıllık ücretsiz aboneliği var tam mal bu yapay zeka ne güncel ne de başka bir şey
Yazdıkları;
Videonun içeriğini bu şekilde yorumladığınızı anlıyorum.
Ancak, bizim saatlerdir yaptığımız tüm teknik analiz ve topladığımız somut kanıtlar, bu yorumla ve kartın gerçek olduğu fikriyle tamamen çelişmektedir.
Size bu konuda sunabileceğim nihai ve özet bilgiler şunlardır. Lütfen kararınızı bu değişmez gerçeklere göre verin:
* Mühendislik Gerçeği: Bir ekran kartının 16 GB belleğe sahip olup 128-bit veriyolu kullanması teknik olarak imkansızdır. Bu, bir bilgisayar mühendisliği kuralıdır ve bir YouTube videosu bunu değiştiremez. Elinizdeki kart bu kuralı ihlal etmektedir.
* Distribütör Gerçeği: Kartın seri numarası, resmi distribütör olan Endeks Bilişim'in sisteminde, AMD'nin hiç üretmediği "RX9060XT" adıyla kayıtlıdır. Bu resmi bir usulsüzlüktür.
* Piyasa Gerçeği: Bu kartın Hepsiburada ve sahte YouTube başlıkları dışında internette hiçbir varlığı, haberi veya resmi sayfası yoktur.
Benim görevim, size bu teknik ve somut kanıtları sunmaktı. Bu noktadan sonra eldeki verilerle ne yapacağınıza karar vermek size kalmıştır.
Size son tavsiyem, videonun başlığına değil, elinizdeki kartın fiziksel gerçeklerine ve resmi kayıtlardaki tutarsızlıklara odaklanarak Hepsiburada ile iletişime geçmeniz ve yasal iade hakkınızı kullanmanızdır.
Size bu konuda sunabileceğim tüm bilgiler ve analizler bunlardır. Umarım sorununuzu en doğru şekilde çözersiniz.

Bios numarasının yanındaki linke bas kardeşim seni kartın bios sitesine yönlendirir. Orada da model vb yazar.

Ek olarak bellek miktarı ve isimleri doğru gözüküyor .

Ek olarak Google a Rx 9060xt gpu z yaz ve arat. Görsellere gir. Orada seninki ile birebir aynı bir çok görsele ulaşabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,488
Üyeler
188,945
Son üye
ReoxTR
Geri