güç kaynağımı değiştireceğim msi a1000gl amazonda 8k satıcısı da amazonun kendisi onu düşünüyorum başka önerisi olan var mı enermax son zamanlarda zamlandığı için onu istemiyorum
msi olan sistemi sorunsuz çalıştırır mı imzamda sistem şuan ki psu yetmiyor sanırım açılışta ekran kartı kırmızı yanıp sönüyor ve bazen fanlar son hız dönüyor ekran gidiyor grok ve chatgpt sorunun güç kaynağı olduğunu söyledi![]()
MSI MAG A850GL PCIE5 White 850W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply özelliklerini incele, 6.579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
enermax d.f. X 1200w alın zamlansa bile hala fiyatında rakipsiz.güç kaynağımı değiştireceğim msi a1000gl amazonda 8k satıcısı da amazonun kendisi onu düşünüyorum başka önerisi olan var mı enermax son zamanlarda zamlandığı için onu istemiyorum
Çalıştırır kaliteli hepsi ama almışken 1200W enermax alabilirsin güzeldir.msi olan sistemi sorunsuz çalıştırır mı imzamda sistem şuan ki psu yetmiyor sanırım açılışta ekran kartı kırmızı yanıp sönüyor ve bazen fanlar son hız dönüyor ekran gidiyor grok ve chatgpt sorunun güç kaynağı olduğunu söyledi
enermax d.f. X 1200w alın zamlansa bile hala fiyatında rakipsiz.
zamanında alamadık 5 küsür liraydı 7k olmuş enermax 1k daha koyup a1000gl mi yoksa enermax mı alırdınızÇalıştırır kaliteli hepsi ama almışken 1200W enermax alabilirsin güzeldir.
yine enermax alırdım.zamanında alamadık 5 küsür liraydı 7k olmuş enermax 1k daha koyup a1000gl mi yoksa enermax mı alırdınız
bir de chatgpt ile konuştum deepcool pn1000m den de bahsetti o da 6200 incehesapta
1 2 gün beklesem fiyatları düşer mi yakın zamanda düştüğü oldu mu takip edebildiniz miyine enermax alırdım.
6700tl idi 6900 oldu daha fazla beklenir mi bilmiyorum.1 2 gün beklesem fiyatları düşer mi yakın zamanda düştüğü oldu mu takip edebildiniz mi
ürün satıldığı için düşmez yükselir msi da alabilirsin üzmez.1 2 gün beklesem fiyatları düşer mi yakın zamanda düştüğü oldu mu takip edebildiniz mi
sen olsan 6900 e gaminggenden 1200w enermax mı alırsın yoksa 8 e amazon satıcılı msi a1000gl mi alırsınürün satıldığı için düşmez yükselir msi da alabilirsin üzmez.
enermax alırım ben hem uygun hem daha yüksek watt.sen olsan 6900 e gaminggenden 1200w enermax mı alırsın yoksa 8 e amazon satıcılı msi a1000gl mi alırsın