Psu önerisi msi a1000gl alınır mı

enermax aldım o zaman teşekkür ederim herkese
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

enermax d.f. X 1200w alın zamlansa bile hala fiyatında rakipsiz.
enermax alırım ben hem uygun hem daha yüksek watt.
bir de kasa önerisi rica edebilir miyim sizden zoko amirali pense ve çekiçle arkasını kırdımda anakart vidası çıkmıyor diye

belirli bi bütçem yok çok uçuk olmazsa güzel olur 4 5k civarı da olur daha azı olursa daha iyi :D büyük olursa iyi olur
bunu alabilirsin bayağı güzel.

yanında gelen güç kaynağını 2.5K ya satarsın kasa uyguna gelir sana.

bunu alabilirsin bayağı güzel.

yanında gelen güç kaynağı 2.5K ya satarsın kasa uyguna gelir sana.
hocam güç kaynaksız atsan olur mu param güvende ile satış yaptım harddisk sattım adam bozuğunu yolladı geri küçük yerde yaşıyorum bi de satmakla uğraşmıyayım

bi de sonradan ekliyorum ama bu fiyatlara güzel akvaryum kasa bulabilir miyiz 4 5k bandına çok vermek istemiyorum kasaya ucuz diye gittim garantisiz yurt dışı 5070ti aldım :D

bi de sonradan ekliyorum ama bu fiyatlara güzel akvaryum kasa bulabilir miyiz 4 5k bandına çok vermek istemiyorum kasaya ucuz diye gittim garantisiz yurt dışı 5070ti aldım :D
akvaryum kasaları hiç bilmiyorum bence kasa için ayrı konu açabilirsin mutlaka bilen vardır o konuda. PG için ürünü kargo şubesinde paketlerken video çekmen lazım anca o zaman elinde kanıtın oluyor alıcıyı koruyan bir sistem bende satış yapıyorum bazen pg ile.

Geri