SSD de Dram Ne İşe Yarar ?

ssd de dram varsa oyunlar normaline göre daha hızlı açılır. mesela bunu ac valhallada açıkça hisseedersin.dramle 15-30 sn de açılıyorsa ac valhalla; normal ssd de 30-45 sn.ac valhallayı buna göre optimize ettiğinden kaynaklanıyor. hatta unutmuyorum ac valhallayı satın aldım ubisoftan.ozamanlar hdd vardı.oyuna girdim açılış yazılarını geçti.ana meniue girmek için enter tuşa bas tuşu yazan kısım geliyor ya ı öyle bir kasıyordi ki 5-10 fps gibi; saattler sonra bile toparlayamıyordu ekran kendini ve ana meniye giremiyordum.düşündüm ssd ile perfermansın ne alakası var diye.ac valhalla ssd şartı koymuştu.yani ssd ye göre optimize etmişti giriş sayfasını bile.ama her oyunda geçerli değil bu bilgin olsun.

Bu tarz modeller ve bahsedilen kioxia pro yeni nesil kontrolcülü ve uygun fiyattalar uzun ömürlü kullanım isteniyorsa 3 model gayet güzel çokta uçmadan

Bende g3 Plus ve Samsung evo 970 Plus var evo plus 3.5 seneyi geçti hala taş gibi kullanıyorum hepte %95-90 civarı dolulukta kullandım

Bu tarz modeller ve bahsedilen kioxia pro yeni nesil kontrolcülü ve uygun fiyattalar uzun ömürlü kullanım isteniyorsa 3 model gayet güzel çokta uçmadan

Bende g3 Plus ve Samsung evo 970 Plus var evo plus 3.5 seneyi geçti hala taş gibi kullanıyorum hepte %95-90 civarı dolulukta kullandım
https://amzn.eu/d/2ftFeUx fiyatına göre En iyisi bu galiba

Geri