F4IRFL4Y
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,335
Ethernet Kablosu Alacağım Fiyat Farkı Çok Var Ürün Sağlam Sadece Orjinal Paket Yok Alınır Mı Sizce ?
Aynı kablonun 30metresini kullanıyorum orijinal paket dediğin de şeffaf bi poşet hiç önemi yok yaniSadece Orjinal Paket Yok
neden kral altı üstü kablo sıfır dandiklerle aynı fiyat sadece ambalaj sıkıntı alınmaz mıben olsam almam kardom ama sana kalmış ben net almam yani
pekalalazımsa al geç ya düşünmeye bile gerek yok
Amazon depo satıyorsa iade üründür tercih edilebilir fiyata bakmak lazım her hangi bir cat 6 kablo işini görecektir.Ethernet Kablosu Alacağım Fiyat Farkı Çok Var Ürün Sağlam Sadece Orjinal Paket Yok Alınır Mı Sizce ?
ben almam kardom ne diyeyim sebebi yok almam sadeceneden kral altı üstü kablo sıfır dandiklerle aynı fiyat sadece ambalaj sıkıntı alınmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pekala
kaliteli mi hocam kapi altindan gecisinde veya bi yere takildiginda hasar gorme durumu var mi?Aynı kablonun 30metresini kullanıyorum orijinal paket dediğin de şeffaf bi poşet hiç önemi yok yani![]()
Ya kablo hasarlı gelse iade eder zaten Amazon bunu reddedeceğini düşünmüyorumÜrün Sıkıntılı Olmasında