Yardım Bu Ugreen ethernet kablosu alınır mı ?

Bu konuya da bakabilirsin

Bu konuya da bakabilirsin
Teşekkürler hocam öncelikle bu Hepsiburada da kazı kazan sepette150 falan hangi zamanlar oluyor acaba
[
Hocam bu attığınız benimkine göre iyi mi? 10 metre olması gözüme cazip geldi fiyatında neredeyse aynı eğer aralarında bir gecikme farkı yoksa sizin attığınız alacam

Son düzenleme:
Bende bu ikisi arasındayım attığım ugreende 2 kişide kopma durumu olmuş kararsız kaldım
5 MT lazım

Ekler

• IMG_20250905_183814.webp
    IMG_20250905_183814.webp
    110.3 KB · Hit: 12
alınır hocam, halının altından geçirecekseniz flat alın

üzerinde ugreen yazan otu taşı bile alabilirsiniz sağlam marka ama cat kablosu için gereksiz pahalı.

Ayrıca 100 metreye kadar Cat5e - 6 - 7 hızları aynıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cat5 nasıl 100 mbs oluyor ksıa mesafede 10gbs destekliyor. Bilmeden yorum yapmasak daha iyi olur. Burada daha önce yazmıştım.

Aşağıdaki teste bakarsanız cat5e bile 9700 mbs üzerinde hat değeri alınıyor.

Hocam 50metreye kadar hepsi aynı zaten ama stabil olmayabiliyor.

Teşekkürler hocam öncelikle bu Hepsiburada da kazı kazan sepette150 falan hangi zamanlar oluyor acaba
[
Hocam bu attığınız benimkine göre iyi mi? 10 metre olması gözüme cazip geldi fiyatında neredeyse aynı eğer aralarında bir gecikme farkı yoksa sizin attığınız alacam
Pek bilgim yok performansı konusunda ben de göz gezdirmiştim biraz o yüzden attım ama uzunluğun pek önemi yok diye biliyorum performans açısından

Pek bilgim yok performansı konusunda ben de göz gezdirmiştim biraz o yüzden attım ama uzunluğun pek önemi yok diye biliyorum performans açısından
Aralarında fark yok diyorsunuz yani bana garip geldi ya biri 10 metre biri 2 metre fiyatları aynı flat olunca dandik falan mı oluyor acaba

Hocam 50metreye kadar hepsi aynı zaten ama stabil olmayabiliyor.

1757090566596.webp

Kendimde bir süre Bilgi işlem destek olarak çalıştım.
Günümüz standartlarında Cat5e ve üzeri 100metreye kadar stabil çalışır önemli olan kütük gibi bir model olmasın. Olumsuz yorumların tamamı 3.sınıf ürün kullanmalarıdır. Başka sebep yok.
Elinizin altında hangisi varsa onu kullnın cat4 satan yer kalmadı zaten gidip onu alacak haliniz olmaz..

Cat10 çıktığında muhtemelen Terabit hızında olacak o zamanda burdaki insanlar Cat10 al kafan rahat olsun diye yorum yapacak. Halbuki altyapın yok. İnsanlara yardımcı olurken doğru bilgi vermek önemlidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,482
Üyeler
183,126
Son üye
tyln
Geri