ahmttunc
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,187
Son 6 ayın en düşük fiyatı, CEPTEYÜZLÜK kodunu kullanmayı unutmayın.
Son düzenleme:
Amazon da prime üyelerine özel 100 tl kupon var sadece bende mi var bilmiyorum ama bende gözüküyor.
Son 6 ayın en düşük fiyatı, kupon kullanmayı unutmayın.
Link:Amazon da prime üyelerine özel 100 tl kupon var sadece bende mi var bilmiyorum ama bende gözüküyor.![]()
Bende 25 lira var yalnızca ne yazık kiAmazon da prime üyelerine özel 100 tl kupon var sadece bende mi var bilmiyorum ama bende gözüküyor.Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link:
Bosch Professional Accessories 2607017367 Matkap Seti Dahil V-Line Titanium 103-Parça : Amazon.com.tr
Bosch Professional Accessories 2607017367 Matkap Seti Dahil V-Line Titanium 103-Parça : Amazon.com.tramzn.eu
Kalitesiz olduğu konusunda yorum yapamayacağım ama küçük olan uç takımı var ve bunun bi üstü milwauke dir.Paslan ma konusuna gelirsek doğru eğer rutubetli havasız bi yerde duruyor sa paslanma yapıyor.Yorumlarda kalitesiz olduğu paslandığı kırıldığı yamulduğu hakkında yorumlar var dikkat edin
Teşekkürler, 724TL ye aldım.Amazon da prime üyelerine özel 100 tl kupon var sadece bende mi var bilmiyorum ama bende gözüküyor.Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link:
Bosch Professional Accessories 2607017367 Matkap Seti Dahil V-Line Titanium 103-Parça : Amazon.com.tr
Bosch Professional Accessories 2607017367 Matkap Seti Dahil V-Line Titanium 103-Parça : Amazon.com.tramzn.eu