Samsung Buds 3 vs Nothing CMF Buds Pro 2

silikonsuz kulak içini ağrıtmıyor ama yalıtımı daha zayıf.
bide bazılarında kulakları terleyebiliyor silikonsuzda öyle bir muhabbet olmuyor.
Samsung ekosisteminiz varsa samsung almanız daha mantıklı.
yoksa huawei öneriyorum hocam
Ekosistem falan yok saçma geliyor zaten bana. Şuan telefon Samsung'un çok giriş bir modeli, ileride de Samsung veya nothing telefon almayı düşünüyorum.
Kulaktan düşmemesi için silikonsuz mu daha iyi?

Ekosistem falan yok saçma geliyor zaten bana. Şuan telefon Samsung'un çok giriş bir modeli, ileride de Samsung veya nothing telefon almayı düşünüyorum.
kulaktan düşmemesi için silikonlu bence daha iyi
ama beni referans alma hocam benim kulağıma hiçbir kulaklık düzgün olmuyor benden kaynaklı bir problem.
ama normal şartlarda kulağına herhangi biri oluyorsa ikiside çok rahat olur.
Bu çok önemliyse freeclip bir kulaklık alın

silikonsuz kulak içini ağrıtmıyor ama yalıtımı daha zayıf.
bide bazılarında kulakları terleyebiliyor silikonsuzda öyle bir muhabbet olmuyor.
Samsung ekosisteminiz varsa samsung almanız daha mantıklı.
yoksa huawei öneriyorum hocam
reis bu ürünler çok zararlı ki sen 10 sat kullanıyorum diyosun bence azalt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herkesin kulağı aynı değil knk başkasının yorumuna bakarak kulaklığı yorumlayamazsın deneme şansın varsa denemen daha iyi olur

herkesin kulağı aynı değil knk başkasının yorumuna bakarak kulaklığı yorumlayamazsın deneme şansın varsa denemen daha iyi olur
kulaküstü kulaklığımın derisi döküldü o yüzden aktif olarak kullanıyordum şimdi 1 tane kulak üstü alıcam

kulaküstü kulaklığımın derisi döküldü o yüzden aktif olarak kullanıyordum şimdi 1 tane kulak üstü alıcam
1- İstanbuldayım ama kulakiçi kulaklığı deneme şansımız yok hiçbir yerde diye biliyorum. Yani kumar olcak herhangi bir modeli alırsam...
2- Kulaküstü HD 350BT Kulaklığım var zaten ama pratik olmadığı için kulakiçi almak istiyordum. Biraz kararsızlığa düştüm kulakiçi sevmiyorum sırf pratiklik için alıp pişman olurum diye korkuyorum. Acaba başka bir kulaküstü model mi alsam, daha rahat, ANCli ve pratik

Geri