I5 6600k game boost(oc)

silencer

80+
Reaksiyon skoru
48
i5 6600k işlemci ve msi z170a gaming m3 ankarta sahibim biostan game boost acsam sorun yasar mıyım kule tipi sogutucu var ustunde 4 bakırlı normalde r6 oynarken 40 dereceleri geçtiği olmuyor

i5 6600k işlemci ve msi z170a gaming m3 ankarta sahibim biostan game boost acsam sorun yasar mıyım kule tipi sogutucu var ustunde 4 bakırlı normalde r6 oynarken 40 dereceleri geçtiği olmuyor
yardımcı olabilecek kimse yokmu dostlar

Ciddi bir sorun yaşamazsın, stabilite sorunu yaşarsan da ayarları geri alırsın olur biter.

Ciddi bir sorun yaşamazsın, stabilite sorunu yaşarsan da ayarları geri alırsın olur biter.
daha iyi ayarlarla oc yapmam mumkun mu suan arastırdım 5ghz bile gören varmış bilginiz varmı o kadar olmasada 4.3 gibi yapsam yeter gibi geliyor ayriyeten şöyle bir sorunumda var işlemci kendini 0.70ghzye sınırlıyor throttlestopdan bd prochatı kapatmadanda duzelmiyor bu sorun düzelmiş olur mu ve sistem stabil değil gibi şuan oyun içinde çok nadirde olsa takılma oluyor sıkıntı yasanıyor

0.70 düşüyorsa stabil değil demektir. anakartındaki ön tanımlı seçeneklerden daha iyi oc yapman mümkün elbette ama ben o ayarları kullan derim, 5 ghz çok az işlemci yapar silikon şansı yüksek işlemci gelmiştir onlara.

0.70 düşüyorsa stabil değil demektir. anakartındaki ön tanımlı seçeneklerden daha iyi oc yapman mümkün elbette ama ben o ayarları kullan derim, 5 ghz çok az işlemci yapar silikon şansı yüksek işlemci gelmiştir onlara.
şu anda bu şekilde hocam bir sorun varmı sizce ayarı kapatayım mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğim bd prochatı kapatmadan 0.70 sabitleme sorunu nedendir sizce hocam

Ekler

• image.webp
    image.webp
    2.2 MB · Hit: 6
Stabilite bu şekilde anlaşılmaz ona bir şey diyemem bir süre kullanman gerek. Voltajda 1.35'in üzerine çıkma bence, saat hızları ise biraz daha artırılabilir diye düşünüyorum bir sıkıntı çıkacağını sanmam.

Stabilite bu şekilde anlaşılmaz ona bir şey diyemem bir süre kullanman gerek. Voltajda 1.35'in üzerine çıkma bence, saat hızları ise biraz daha artırılabilir diye düşünüyorum bir sıkıntı çıkacağını sanmam.
hocam dediğim gibi ayarı actım sadece elle ayarlama yapmadım occt yapacagım simdi bakacagım bi sorun yok gibi ama bd prochat olayı sinirlerimi bozuyor 0.70de sabitleme nedenini çözemiyorum

Isındığı için o hızlara düşüyor. Resmi değerler 64 dereceyi sınır belirlemiş soğutucu yetmiyor demek ki 73 fazla buna göre.

Geri