Hangi Psu’yu tercih etmeliyim?

iłkay

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar arkadaşlar. Kız arkadaşıma bir sistem topluyorum, bileşenlerin bir kaçını aldım.
Kasa Msi Mag M100R Beyaz Versiyon.
İşlemci: 7800x3d
Anakart: Msi B650M Project Zero 7600mhz
Sıvı Soğutma: Msi I240 Beyaz Versiyon
Ekran kartı da çift fanlı 5070 olacak.

Msi a850gl 850w 80+ Gold psuyu seçtim ama fazlalık olur mu? Ne alabilirim kaliteli bir 750 olarak veya 850W daha iyi olur mu dersiniz? Önerilerinizi bekliyorum.

msi b850 gaming plus wifi sec , am6 soketler 650 yi desteklemeyecek diyorlar , ileriye dönük bir sistem olur.

Soket değişmeyecek mimari değişiyor sadece. Zen 6 mimarili CPU desteği B650'lere bios güncellemesi ile gelecektir. 750W güç kaynağı sisteminize yeterli olacaktır 850'ye gerek yok. 650W da olur aynı şekilde. Siz kalite almaya bakın güç kaynağını.

Soket değişmeyecek mimari değişiyor sadece. Zen 6 mimarili CPU desteği B650'lere bios güncellemesi ile gelecektir. 750W güç kaynağı sisteminize yeterli olacaktır 850'ye gerek yok. 650W da olur aynı şekilde. Siz kalite almaya bakın güç kaynağını.
msi b850 gaming plus wifi sec , am6 soketler 650 yi desteklemeyecek diyorlar , ileriye dönük bir sistem olur.
project zero anakart için ters kablolama anakartı dediler. kasamda sorun olabilir kasam mag forge m100r matx, b650m gaming plus alsam nasıl olur? sığar mı kasaya veya bş problem yaratır mı fanlarda sığma konusunda?
psuyu msidan alacağım

bende forge 100r kullanıyorum gayet şık güzel. 850w 80+gold msi gigabyte markaları güvenilir olur.

Attığım psu sisteme yeter eğer sorunsuz gelirse 3-4 bin liraya kadar alabileceğiniz en iyi psudur kendisi birçok markadan daha güven veriyor en azından ve daha fazla özelliği var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fakat garantisini veremem her psuda sorun çıkabilir çıkmayadabilir uzun yıllar sorunsuzda çalışabilir

Bence AGL yerine şu attıklarımdan birini tercih etmeniz daha iyi olur.

Attığım psu sisteme yeter eğer sorunsuz gelirse 3-4 bin liraya kadar alabileceğiniz en iyi psudur kendisi birçok markadan daha güven veriyor en azından ve daha fazla özelliği var

Fakat garantisini veremem her psuda sorun çıkabilir çıkmayadabilir uzun yıllar sorunsuzda çalışabilir
saolun, sistem hazır msiyken A850GL alıyorum. Anakartı da B650M Gaming Plus tarafından kullandım beyaz detayları sebebi ile. Tek seçeceğimiz beyaz bir msi işlemci sıvı soğutucu. Tavsiyelerinizi alabilir miyim? Ben Coreliquid 240R V2 ve Coreliquid I240 arasında kaldım.
bende forge 100r kullanıyorum gayet şık güzel. 850w 80+gold msi gigabyte markaları güvenilir olur.

saolun, sistem hazır msiyken A850GL alıyorum. Anakartı da B650M Gaming Plus tarafından kullandım beyaz detayları sebebi ile. Tek seçeceğimiz beyaz bir msi işlemci sıvı soğutucu. Tavsiyelerinizi alabilir miyim? Ben Coreliquid 240R V2 ve Coreliquid I240 arasında kaldım.
Malesef ben sıvı soğutucu kullanmıyorum ve sevmiyorumda kartımı undervoltla kullanıyorum bi tık ve kaliteli bir hava soğutucunun gerçekten daha kaliteli olacağını düşünüyorum bilgisayarımda en iyi sıvı macunla kullanıyorum bu yüzden bilmiyorum pek

İşlemcimi yani karta tabi kullanılmaz sıvı macun

9800x3d yi msi coreliquid beyaz I360 ile sogutuyorum gayet basarılı. butcenız yeterlı ıse tavsıye ederım

Geri