Niye böyle bir şarkı var?

Brawl Stars benim bildiğim tatlı bir oyun abi, bu adam niye diss atmış ki? Şarkının kalitesizliğini geç, niye var bu şarkı?
Ya zaten bu tarz videoları izleyen kitle belli. Tabi adam belki buna bakmayarak yapmıştır şarkıyı ama yinede kötü bir şarkı zaten. Adam norm ender mi ki gelene geçene diss atsın :D

Bu adamın genel kitlesi 7 10 yaş arası . "şarkı" da kanalın kalitesini belli ediyor zaten
Laz'ın ın kitlesi genelde 8-18 yaş arası
ve bu oyunu bile evlenmiş çocuk yapmış bir adam bile oynuyor
kalitesi bence gayet iyi özellikle arkadaki melodi
tabi herkesin kendi tercihi saygı duyarım

ve bu oyunu bile evlenmiş çocuk yapmış bir adamın kitlesi olacağını sanıyorsan zor
tabi herkesin kendi tercihi saygı duyarıö
Yok kardeşim ve arkadaşlarından biliyorum o yüzden öyle söyledim.

ŞARKININ Bu kadar beğenilminiz anlamını
zamanında çok oynamışımdır bu oyunu hesabımda gg oldu
oyun pay to win oldu
Yani işin kitle boyutu ile alakası yok kullanıcı ile alakası var
Aynı kişinin ilk şarkısı
GÜNLERCE TRENDLERDE KALMIŞTI BU ŞARKISI
Trendde dizi fragmanları da kalıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve bu oyunu bile evlenmiş çocuk yapmış bir adam bile oynuyor
tabi herkesin kendi tercihi saygı duyarım
Yorumlara indim ve kitleyi gördüm. Demek ki tek olay yaşın ilerlemesi değilmiş.

Hocam tatildeyip beachlerdeki müzikler kötü
abi suspus remixi var ama suspusdan başka herşeye benzior
bu nasıl galaxi midir nedir leş gibi her çaldığında suda derine gidip sesi duymamaya çalııyorm
elanur elbette bide radyoda neşete biri cover yapmış kız mı erkek m bilmiyom leş gibi olmuş ağlıyorum bide karpuz koydum koynuma fln çalıyor
yakında bende şarkıcı olucağım holocoustu 1.50 hızla söyleyebiliyiroum sonra boş boş şarkı (şarkı sözü demeye bin şahit isteyen sözler yazıp) sözü yazıp linc yiyp ünlü olucam belki cagrı taner ipone 11 verir
nimet ve şiki şiki çalıyorlar kulaklarım yok oldu

Hocam tatildeyip beachlerdeki müzikler kötü
abi suspus remixi var ama suspusdan başka herşeye benzior
bu nasıl galaxi midir nedir leş gibi her çaldığında suda derine gidip sesi duymamaya çalııyorm
elanur elbette bide radyoda neşete biri cover yapmış kız mı erkek m bilmiyom leş gibi olmuş ağlıyorum bide karpuz koydum koynuma fln çalıyor
yakında bende şarkıcı olucağım holocoustu 1.50 hızla söyleyebiliyiroum sonra boş boş şarkı (şarkı sözü demeye bin şahit isteyen sözler yazıp) sözü yazıp linc yiyp ünlü olucam belki cagrı taner ipone 11 verir
nimet ve şiki şiki çalıyorlar kulaklarım yok oldu
D-dostum duydun mu? çarı taner abimin verdiği ipone 11xsmaxproplus256gb modelinin arka kapak dizaynında Reynmen dinleyen Elanur'u izleyen Jahrein'i YouTube'a yükleyen yutup kanalının reklamı var :oops:

D-dostum duydun mu? çarı taner abimin verdiği ipone 11xsmaxproplus256gb modelinin arka kapak dizaynında Reynmen dinleyen Elanur'u izleyen Jahrein'i YouTube'a yükleyen yutup kanalının reklamı var :oops:
oha ben enes baturun karın kaslarına fake diyen jahreinin verdiği tepkiyi izleyen enes batur a laf atan reynmen reklamı olduğunu sanıyorum nasıl olamaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,927
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri