LG ULTRA Mı Yoksa -Odyssey G9 mu ?

Reaksiyon skoru
21
Bütçe
50000
d7398ea0-67ba-4ead-a4ae-0161bae051a9.webp
IMG_3596.webp
2 Monitör arasında kaldım artılarını eksilerini az çok bilsem de bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa hangisini almak daha mantıklı sizce ? (İkisinden biri)

Samsung daha mantıklı hdr1000 sertifikalı qd oled teknolojisi daha yeni gibi duruyor bence 4. Nesil qd oled teknolojisine sahip 27-32 inç 4k monitör alın

Samsung daha mantıklı hdr1000 sertifikalı qd oled teknolojisi daha yeni gibi duruyor bence 4. Nesil qd oled teknolojisine sahip 27-32 inç 4k monitör alın
Hocam o seriler de oled de yanma vs sorun oluyor diyorlar bir süre sonra ama bilemedim yoksa alınabilir bir monitör

Hocam o seriler de oled de yanma vs sorun oluyor diyorlar bir süre sonra ama bilemedim yoksa alınabilir bir monitör
Tüm oledlerde o sorun var bu attıkların 2. Nesil kullanıyor yeni nesillerde daha verimli işliyor

Tüm oledlerde o sorun var bu attıkların 2. Nesil kullanıyor yeni nesillerde daha verimli işliyor
Ya oda doğru tabi de ekran boyut olarak da büyük göz yorar gibi geldi o yüzden LG bana daha mantıklı geldi gibi hocam

Geri